reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana.Mały dzisiaj obudził się trochę marudny,ale widzę że już dochodzi do siebie:tak:.Chyba był zły że babcia jeszcze śpi:-D.Jak on wstanie to wszyscy muszę wstac:tak:.Ampar3 jeżeli chodzi o kulki to raczej będziemy,ale na disco to się chyba nie wyrobie bo w sobotę mam jeszcze szkołę i to o godzine dłużej.Pózniej musimy jechac na obiad i jak zjemy to pewnie biegiem będzie trzeba się szykowac na te kulki .Może byc ciężko z czasem:sorry2:.

reklama
Helol!
My wlasnie idziemy na play grupe i moze mi cos powiedza o tej sali, trzymajcie kciuki;-)
doris Ja tez nie wracam ale ten termin abolicyjny podobno dla nas jest tylko do lutego dlatego sie spytalam czy ktos cos wie, kurcze bo nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie a szoda by bylo kary placic jak sie kiedys wroci:baffled:

Hej
Moj znowu spi o dziwacznej porze bo wstal o dziwacznej porze6.00:szok::wściekła/y::wściekła/y:
Kasia8118- ja tez raczej na disco nie dam rady bo intensywny weekend z tesciami mi sie szykuje. Mam nadzieje ze te wymioty to nie poczatek tego co mial szymus:-(
Doris78- ja tak gdzies 2 mce temu pierwszy raz zobaczylam szczura i teraz drugi. Obrzydzaja mnie tylko i boje sie o szymcia wiec zwiewalam:-D
Sylwia.m- napisz cos;-)
A w menston goraco sie zrobilo. Jak szymcio wstanie to spadam na spacer

reklama
Do góry