reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witam...
ale tu dzisiaj spokojnie...
ampar3 wczoraj wieczorkiem upoiłam małego troszkę ciepłą wodą wydalił z siebie wielkie kupsko, zawinęłam w kocyk jak napisałaś i noc miałam po prostu piękną.
teraz też sobie śpi:-) choć od 11 do 15 znów były jakieś fochy:baffled:
brydka spodobały mi sie te twoje scrapy... i tak właśnie patrze za tym po necie... może dasz jakieś wskazówki od czego tu by zacząć? w jakim programie obrabiasz itp... nudzi mi sie podczas nocnych karmień i tak sobie pomyślałam, że mogła bym ten czas jakoś wykorzystać:-D

reklama
NEFRETETE - napisz do mnie na gg i ci napiszę wszystko. Ja generalnie robię wsio sama, zaczęłam dodatki, co mi zabiera czas, sama swoje materiały, bo już samo pobieranie dla mnie za mało.
No i sklep mamy zamiar z koleżanką z zestawami otworzyć, pracuję na zmianę w Corelu Paint pro x i Photoshopie Cs2, z obu jestem zadowolona, a dodatki pobieram sama, szukając na stronach dizajnerów :-)

Nie mam na jutro zadnej koncepcji jak spedzic dzien. Rzuccie jakies propozycje

Nefretete- ciesze sie ze co pomoglam. Ja dzieki tej poloznej poszlam spac po trzech bezsennych nocach- juz mialam drgawki:szok:

A co tu tak cicho. Chyba jakies przesilenie jesienne wszystkie lapie. Bo mnie tak:wściekła/y:
Artur z malym na placu zabaw a ja bym najchetniej spac poszla.:tak:

No laseczki, za miesiąc zaczynam pracę, jutro lecę do revenue złożyć aplikację o przedszkole, dofinansowanie, więc Olek idzie wcześniej.
Nic nie powiem póki nie podpiszę kontraktu, by nie zapeszyć ;) bez agrncji, no i 7.5 na rękę - to samo co Niuńka, ale to na początek.... :tak::-) Strasznie zadowolona jestem.

kamyk ma uczennice dwie na angielski znów od poniedziałku, zajbiście, w Bradford..... ah....

Kolorowych, dla mnie na bank ;)

Czesc kochane :blink:.Brak mi nastroju do pisania:confused:.Jednym z powodów byc może jest dosc mocna miesiączka.Rzadko mi się taka zdarza, a drugi powód to ból zęba.Jak byłam w Polsce to dentystka włożyła mi lekarstwo do zęba i właśnie mi wypadło, a miało wytrzymac do końca listopada.Super co :wściekła/y:.

czesc wita was mama pracujaca:tak::-).Tnz.Dostalam ta prace:-):tak::tak::tak::tak:
tylko jeszcze nie wiem od kiedy dokladnie zaczne. Ale juz niedlugo.
Ciesze sie bardzo , niby tylko part-time, ale chociaz wyjde do ludzi.
Brydka- to ci juz chyba tez mozna gratulowac.
Pozniej sie odezwe jak maly zasnie.

Gratulacje dla mam pracujących:-):-):-)

Mi dzisiaj baniak pęka:-:)-( Marcel zrobił się strasznie nieznośny:wściekła/y: ciągle wrzask i fochy:wściekła/y: mam nadzieję, że to zęby mu dokuczają a nie jego charakterek:confused::sorry2:

Niunka, Brydka - gratulacje :-) super, ze wam sie uklada i ze jestescie zadowolone

Sylwia - no faktycznie moze to byc charakterek :tak:

Kubus w koncu zasnal. Maciek ma katarek i sie budzi co chwila :wściekła/y: pobiegam sobie dzis po schodach. Moj maz znikl gdzies w tajemnicy i nie wiadomo kiedy wroci. Cos kombinuje..... pozostaje mi sie tylko domyslac :-p A mnie dopadaja rozne dziwne przemyslenia, podsumowania i takie tam.

reklama
KASIA.J-No to jakas niespodzianka sie u Ciebie szykuje,co?;-):-)Dawid tez jest przeziebiony,ale na szczescie w nocy ladnie spi:-)
NIUNKA,BRYDKA-Gratuluje wam:tak:
Troche nam siee towarzystwo wykrusza:-(wszystkie powoli zaczynaja pracowac:cool:

Do góry