reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No to gratuluje tym co mają prace:tak:.Doris ty tam nie narzekaj też masz prace z tego co wspominałaś:-D.A ja nie mam pomysłu na dalsze życie Krystian jeszcze trochę i skończy 2lata a ja nie wiem co robic dalej:no:.Czy szukac pracy :baffled:czy robic dziecko:confused:.Wszystko jest do bani:dry:.

KASIA8118-Jeszcze pracy nie zaczelam i zaczne dopiero jak ta dziewczyna znajdzie sobie jakos prace:baffled:no i wiesz ta praca to za grosze bo to bedzie zaledwie 10 godzin tygodniowo:-(wiem ,wiem ale zawsze cos:tak:Ja Ci powiem co masz zrobic ze swoim zyciem:tak:zrob dzidzie;-)bo jak pojdziesz do pracy,to bedziesz to caly czas odkladala a potem to juz Ci sie nie bedzie chcialo:tak:wiem po sobie,troche zaluje ze tak pozno zdecydowalam sie na drugie dziecko,teraz juz bym miala z glowy:-D

4 muchy- pytali o pierdolki, np. co bym pierwsze sprzatnela wylany plyn , czy wyrzycila smieci, albo np, czemu akurat mi maja dac ta prace i takie ma.

Sylwia- zawsze sie chwalilas ze ma spokojne i grzeczniutkie dziecko, no to masz:-p:-D
Doris- ja tez bede miala tylko 10godzin tyg. I lepsze to niz nic.

Ja to nie wiem co sie dzieje z Szymkiem , nie spi po 7-8 godzin i nie chce zasnoc. No teraz spi , ale z oporem., co on juz nie potzrebuje tyle snu czy co:confused:A w ciagu dnia spal moze razem ze 45 min.

Wiem Doris że najlepiej będzie jak zrobię sobie dziecko,ale jakoś tak nie mogę się zdecydowac na 100 procent.A na prace to mam marne szanse bo mój ma dwie zmiany.Jeden tydzień na rano, a drugi na po południu.Więc ciężko będzie znalesc mi prace:-(.I ten mój angielski to też jest do d...Praca na sobotę też odpada bo mamy szkołe:no:.Więc zostaje mi tylko zrobic sobie dziecko:cool:.Jak tesciowa wyjedzie to musimy się spotkac to pożyczę od Ciebie tą książke :tak:.

Niunka-wiekszosc dzieci w tym wieku sie juz pezstawia na jedna drzemke:-)Dawid tez juz mi spi raz dziennie,roznie raz godzine ,raz dwie.Wstaje o 7 albo 6:eek:potem o 11tej spi ,a wieczorem o 7 zasypia:tak:Oj rosna nam chlopaki ,rosna:tak:A mi dzisiaj Dawid zrobil nu nu nu:-D:-D:-D

reklama
Do góry