reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dobry wieczor.
Ja tylko na chwile, spotkanie o prace zaliczylam, jutro dadza odpowiedz.
Nie do konca jestem zadowolona , bo to jest tylko 10godz tyg. 6f/g. Wiec troszkie malo, ale jak mi sie uda to biore, bo nic innego nie mam.
A jakie pytania mi zadawali , 3 menadzer i 3 superwajzer:-D. Jaja jak berety, reklamowkie gniotlam z nerwow , gorzej niz na maturze:-):-p.
No jutro sie okaze czy sie udalo.

A moj synek spi juz od 20:tak::-), chyba na dobre sie przestawil na jeda drzemkie.Spal dzis od 12 do 13 i wytrzymal do 20:szok::szok::szok:
Dobra spadam

reklama
Ja juz po dniu z tesciami. Szymonek dostal kuchnie zabawkowa pare pierdolek a my walowke i fajeczki:-)i wodeczke:-)
Niunka- no to teraz tylko byc dobrej mysli;-)
kasiaj- pomysl z milosierdziem ksiedza w deche:-D:tak:
Nefretete- ja tez mialam ten problem ze spaniem szymcia. Polozna zawinela mi go w kocyk tak jakby w rozek i doradzila polozyc albo do wozka a jak nie masz gondoli to jakby w nogi lozeczka. Pomoglo od razu:tak: Wszystko co mial na buzi na poczatku tez ladnie poschodzilo bez ruszania niczym i podobno od hormonow:tak:
Ide spac bo jutro chce wstac rano i zabrac szymcia do lekarza bo wysypka nie schodzi:no::-(

DZIEN DOBRY:-):-)Dawid mi dzisiaj wstal o 6 tej:wściekła/y::wściekła/y:A potem mi zaczal w pralce grzebac i mi program przestawil:wściekła/y:ale tylko z 40 stponi na 60:wściekła/y:ale juz zaczyna lobuzowac,:-D
KASIA.J-Dobry pomysl ,moze sie uda:tak:nasza chyba ostatnia szansa:tak:No moze jeszcxe OLESKA cos zalatwi:tak:
KASIA8118-a Ty sie obrazilas>nic nie piszesz:tak::-(
NIUNKA-To pisz odrazu ,czy juz jestes pracujaca mama:tak::happy:

Cześć Wszystkim

U nas też pogoda jak pod psem i jeszcze z Olą na szczepienie- już się boję, że będzie płakać:(
Powiem Wam jaki mi numer dzisiaj wywinęła wstała rano i słyszała że poszłam do ubikacji a ta małpka mi się schowała- szukałam jej 10 min w dwóch pokojach bo nigdzie indziej nie mogła być- wołałam a tu cisza nie ma jej. Już miałam do męża dzwonić w panice a tu słyszę że z mojej sypialni dochodzi chichot podchodzę do szafy a tu moje dziecko woła niespodzianka:) myślałam, że ją zamorduje:) jaka radość że mamie kawał zrobiła:cool::cool2:

My juz gotowi do szkoly. Czekamy az Macius sie obudzi i ruszamy w droge. 2 godziny spokoju. Ostatnio cos Kuba zrobil sie trudny. Wszystko dlaczego i dlaczego, czasem mam dosc. Dlaczego musze sie ubrac, dlaczego musze myc zeby, dlaczego to i tamto. Qrcze dzis mi nerwy juz puscily......

A co do paszportow to Kubus ma 10-letni. Wtedy jeszcze takie wystawiali. Na zdjeciu ma jakies 9 miesiecy, ale jak na razie nigdzie mi nie robili problemow. Jak dla mnie jest bardzo podbny :-)

4 muchy - jak w pracy?

niunka - masz juz jakies wiesci?

asinka - tak to juz jest z dzieciakami, moj Kubus tez potrafi sie schowac, ale zaraz chichocze jak mowie glosno, ze nie moge go znalesc :tak:

kasia.j ja z ustęsknieniem czekam 11 bo o tej porze Julia idzie spać i też mam chwilkę spokoju.

Praca jest ok. Zmienili mi godziny. Pracuję o 18-stej do 21,30. Tak właściwie jest lepiej. Jak Robert wraca z pracy to jeszcze ponad godzinkę rodzina w komplecie. Obiad razem można zjeść kawkę wypić.:-):-):-):-)

Adaś też ma paszport 10-letni, ale to było pond 3 lata temu.

reklama
My juz gotowi do szkoly. Czekamy az Macius sie obudzi i ruszamy w droge. 2 godziny spokoju. Ostatnio cos Kuba zrobil sie trudny. Wszystko dlaczego i dlaczego, czasem mam dosc. Dlaczego musze sie ubrac, dlaczego musze myc zeby, dlaczego to i tamto. Qrcze dzis mi nerwy juz puscily......
:tak:
Ja to mam codziennie rano:wściekła/y::wściekła/y:i mi codziennie nerwy puszczaja:wściekła/y:tez juz nie mam sily:no:Ogolnie Kuba jest grzeczny i kochany,ale te ranki:wściekła/y:to jest koszmar:wściekła/y:
ASINKA-no to niezla jest twoja aparatka:-D:-D:-DKuba tez uwielbia mi sie chowac i zawsze go znajde po jego smiechu:-D

Do góry