reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dobry wieczor.
Ja tylko na chwile, spotkanie o prace zaliczylam, jutro dadza odpowiedz.
Nie do konca jestem zadowolona , bo to jest tylko 10godz tyg. 6f/g. Wiec troszkie malo, ale jak mi sie uda to biore, bo nic innego nie mam.
A jakie pytania mi zadawali , 3 menadzer i 3 superwajzer:-D. Jaja jak berety, reklamowkie gniotlam z nerwow , gorzej niz na maturze:-):-p.
No jutro sie okaze czy sie udalo.

A moj synek spi juz od 20:tak::-), chyba na dobre sie przestawil na jeda drzemkie.Spal dzis od 12 do 13 i wytrzymal do 20:szok::szok::szok:
Dobra spadam

reklama
Ja juz po dniu z tesciami. Szymonek dostal kuchnie zabawkowa pare pierdolek a my walowke i fajeczki:-)i wodeczke:-)
Niunka- no to teraz tylko byc dobrej mysli;-)
kasiaj- pomysl z milosierdziem ksiedza w deche:-D:tak:
Nefretete- ja tez mialam ten problem ze spaniem szymcia. Polozna zawinela mi go w kocyk tak jakby w rozek i doradzila polozyc albo do wozka a jak nie masz gondoli to jakby w nogi lozeczka. Pomoglo od razu:tak: Wszystko co mial na buzi na poczatku tez ladnie poschodzilo bez ruszania niczym i podobno od hormonow:tak:
Ide spac bo jutro chce wstac rano i zabrac szymcia do lekarza bo wysypka nie schodzi:no::-(

DZIEN DOBRY:-):-)Dawid mi dzisiaj wstal o 6 tej:wściekła/y::wściekła/y:A potem mi zaczal w pralce grzebac i mi program przestawil:wściekła/y:ale tylko z 40 stponi na 60:wściekła/y:ale juz zaczyna lobuzowac,:-D
KASIA.J-Dobry pomysl ,moze sie uda:tak:nasza chyba ostatnia szansa:tak:No moze jeszcxe OLESKA cos zalatwi:tak:
KASIA8118-a Ty sie obrazilas>nic nie piszesz:tak::-(
NIUNKA-To pisz odrazu ,czy juz jestes pracujaca mama:tak::happy:

Cześć Wszystkim

U nas też pogoda jak pod psem i jeszcze z Olą na szczepienie- już się boję, że będzie płakać:(
Powiem Wam jaki mi numer dzisiaj wywinęła wstała rano i słyszała że poszłam do ubikacji a ta małpka mi się schowała- szukałam jej 10 min w dwóch pokojach bo nigdzie indziej nie mogła być- wołałam a tu cisza nie ma jej. Już miałam do męża dzwonić w panice a tu słyszę że z mojej sypialni dochodzi chichot podchodzę do szafy a tu moje dziecko woła niespodzianka:) myślałam, że ją zamorduje:) jaka radość że mamie kawał zrobiła:cool::cool2:

My juz gotowi do szkoly. Czekamy az Macius sie obudzi i ruszamy w droge. 2 godziny spokoju. Ostatnio cos Kuba zrobil sie trudny. Wszystko dlaczego i dlaczego, czasem mam dosc. Dlaczego musze sie ubrac, dlaczego musze myc zeby, dlaczego to i tamto. Qrcze dzis mi nerwy juz puscily......

A co do paszportow to Kubus ma 10-letni. Wtedy jeszcze takie wystawiali. Na zdjeciu ma jakies 9 miesiecy, ale jak na razie nigdzie mi nie robili problemow. Jak dla mnie jest bardzo podbny :-)

4 muchy - jak w pracy?

niunka - masz juz jakies wiesci?

asinka - tak to juz jest z dzieciakami, moj Kubus tez potrafi sie schowac, ale zaraz chichocze jak mowie glosno, ze nie moge go znalesc :tak:

kasia.j ja z ustęsknieniem czekam 11 bo o tej porze Julia idzie spać i też mam chwilkę spokoju.

Praca jest ok. Zmienili mi godziny. Pracuję o 18-stej do 21,30. Tak właściwie jest lepiej. Jak Robert wraca z pracy to jeszcze ponad godzinkę rodzina w komplecie. Obiad razem można zjeść kawkę wypić.:-):-):-):-)

Adaś też ma paszport 10-letni, ale to było pond 3 lata temu.

reklama
My juz gotowi do szkoly. Czekamy az Macius sie obudzi i ruszamy w droge. 2 godziny spokoju. Ostatnio cos Kuba zrobil sie trudny. Wszystko dlaczego i dlaczego, czasem mam dosc. Dlaczego musze sie ubrac, dlaczego musze myc zeby, dlaczego to i tamto. Qrcze dzis mi nerwy juz puscily......
:tak:
Ja to mam codziennie rano:wściekła/y::wściekła/y:i mi codziennie nerwy puszczaja:wściekła/y:tez juz nie mam sily:no:Ogolnie Kuba jest grzeczny i kochany,ale te ranki:wściekła/y:to jest koszmar:wściekła/y:
ASINKA-no to niezla jest twoja aparatka:-D:-D:-DKuba tez uwielbia mi sie chowac i zawsze go znajde po jego smiechu:-D

Do góry