reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris- a co tzn nu, nu, nu?
Kasia8118- od pon-pt od 3-5, pasuje mi mam wmiare blisko, bede dojerzdzala autem , tylko jeden tydzien jak moj ma na popoludniu to pojade busem , ale i tak blisko. Za Pill Parkiem. Chyba kojarzysz gdzie to.

reklama
NIUNKA-no jak dziecko cos zlego robi i mu nie pozwalasz ,to pokazujesz palcem wskazyjacym i mowisz nu nu nu:tak:i on mi to dzisiaj pokazal:-Djak mu wciskalam kolacje bo malo zjadl:-D

Oj papuguja strasznie,a najgorsze jest ze papuguja takie rzeczy co nie powinni:no:Dawid np przekreca mi kurki przy kuchence,pralce,w kontaktach grzebie:wściekła/y:ostatnio wsadzil sobie palce do video i nie moglam ich mu wyciagnac:szok::szok:widzi ze ja tam cos grzebie i on tez proboje:tak:oj szkoda gadac..

Tak niunka wiem gdzie jest Peel Park.Nawet dzisiaj tam byłam po południu ;-).Doris ja nie wiem na ile skorzystam z tego co przeczytam,ale kto wie...A co ty chcesz żebym ja urodziła dziewczynkę i dopiero TY zaczniesz się starac:-p.Przecież to prawie rok będzie trwało niż się dowiesz czy ta metoda jest dobra:szok:.Zdradz tajemnice kiedy TY zaczniesz się starac:tak:.Oj coś czuje że chęci Ci odchodzą:confused:.

Nie, checi nie odchodza,ale ja planuje urodzic na wiosne:-):-)wiec juz teraz sa ostatnie chwile :tak:no i sama sobie poczytaszw tej ksiazce,ze jak chce sie dziwczynke to trzeba bardzo ostroznie robic:-Dwiec ja sie do tego stosuje w 100%:-D

To nie trzeba ,jakos tam drastycznie sie dostosowac to tych zalecen,poprostu trzeba obserwowac swoje cialo i sama zobaczysz,ale najwazniejsze to pilnowac dni:-)no i trzeba miec reguralne cykle:-)a mi dopiero sie to unormowalo:tak:wiec ja dopiero jestem na poczatku drogi:-D

reklama
Do góry