reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

helołłłł:cool::cool:

Marcel dzisiaj w nocy zrobił sobie taką trzygodzinną przerwę na płacz:wściekła/y::wściekła/y: Ranyyyyy ale jestem niewyspana:-(

Brydka a ta demolka to koniecznie po remoncie:-p

reklama
hej dziewczynki:-)
Alexowi coś sie ostatnio odwidzialo spanie w łóżeczku:wściekła/y: co go odkładam to raban robi...chyba ze juz jest bardzo zmeczony, albo akurat ma dobry humor to z 10minut spokojnie polezy :baffled: normalnie w nocy wstawalam by go karmic co jakies 3h, a dzis co 1-1,5 nawet jesc mu sie nie chcialo tak tylko pobawil sie cysiem i spał;-)
mam pytanko bo nie wiem czy mam sie martwic... powyskakiwaly mu na buzi krostki takie białe... ktos mi powiedzial ze pozbywa sie moich hormonów i tak to sie moze obiawiac... czy to moze byc to? te krostki ma tylko i wyłacznie na buzi...
w przyszly wtorek mamy spotkanie o paszport dla małego... mam nadzieje ze zdążą przed swietami... bo chcieli bysmy sie do Polski wybrac;-)i własnie sie zastanawiałam, bo ktos tu chyba mowil ze mial paszport przysylany do domku... czy to trwa nieco dłuzej? jak uwazacie? lepiej moze samemu sie pofatygowac?

Dzien dobry:-)A my dzisiaj sobie rano dluzej pos
palismy:tak:przed 8 wstali:szok:
KAMA-dzieki za ten numer,wlasnie dzwonilam i mam spotkanie na 7 pazdziernika:tak:ale ja sie wczesniej na dzwonilam,pod tamten numer:szok::wściekła/y:
NIUNKA-mOja znajoma tam w collegu sprzatala i sobie chwalila,pracowala 3 godziny a sprzatania miala na godzinke a potem sobie siedzialy na kawce,bo tam zawsze pusto bylo nikt sie nie krecil z szefow.Bardzo sobie chwalila ta prace:-)mam nadzieje ze Ci wypali i tez bedziesz sobie chwalila:tak:
NEFRETETE-mOJ Dawid tez mial takie krostki na buzce i zaraz mu znikly:tak:jak dla mnie to to byly potowki:tak:nie slyszalam o czym s takim jak pozbywanie sie mojego hormonu:no::confused:ale moze ma racje:-)ja zawsze myslalm ze to potowki.Napewno nic groznego:tak:Dawid tez ze mna spal do 6tego miesiaca:szok:wiec sie przyzwyczajaj:-D

doris78 troche mnie uspokoiłas z tymi krostami... moja mamuska mi tu panike sieje i juz prawie przez nia nic nie jem...tzn jem ale tylko kanapki z szynka ... ogórka nie, pomidora nie, jabłka nie, winogrona to juz tym bardziej nie:wściekła/y: w sobote jedzie do domku... wiec nie bedzie mnie stresowac wiecej:baffled:
ja tez dzwonilam dzisiaj w sprawie paszportu:-D mamy na 30.09

Nefretete to wcale nie jest tak, że jak się karmi to nic nie można jesc:-) Musisz próbowac wszystkiego i potem obserwoiwac Alexa:-) Ja np mogłam jesc wszystko:tak::tak: Nic Marcelowi nie szkodziło:no: ani kapusta, ani nabiał. Oby tak też u was było:-)

NEFRETETE-JA jadlam wszystko,oczewiscie w granicach rozsadku,jak mu nic nie bylo to jadlam dalej:-)ale nie mial zadnych wzdec ani kolek:-)nie moglam pic tylko mleka,bo zaraz robil zielone kupki

reklama
doris78 z tego co wiem to zeby wyrobic paszport 5 letni trzeba miec pesel... czy trzeba w polsce dziecko rejestrowac? czy mozna wszystko tutaj zalatwic? bo tez juz rozne rzeczy slyszalam

Do góry