reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jakies dziwne rzeczy mi sie tu na stronce robily przez caly dzien..... ale na szczescie dziala :-)

Kubus mi sie lekko podziembil. Troche chyba przez to plakal jak zostawal w szkole, bo mial ochote na przytulanie przez caly dzien. Ale potem bylo wszystko w porzadku. ma przyjaciela Maxa, z ktorym sie bawia w ciufcie :-) i upiekl dzis ciasteczka. Niestety nie zostawil dla mamusi, bo byly za dobre i wszystkie zjadl :-(

Co do jutrzejszego spotkanka to ja odpadam. Ostatnia okazja, by pojsc z moja mama na zakupy, a chce jej pokupowac pare drobiazgow przed wyjazdem.

Brydka, Ampar - chlopaki przystojniaki :-) a czy w tym kulkolandzie rodzice moga sie wspinac?

Cfcgirl - witaj po dluuuuuugiej nieobecnosci. Jaka jest teraz Marysia? Dalej grzeczna czy zaczyna lobuzowac?

Kasia8118 - no z tym piciem to sie nie rozpedzaj, bo nie wiadomo kiedy ta Oliwka sie pocznie ;-) do kiedy jest u Ciebie tesciowa?

Sylwia - to teraz czekamy na dobre wiesci o Marcelku, ze juz zdrowy .....

czesc i czołem:-):-):-)

My byliśmy w Toy'r'us bo zabawki dla Marcela i Dawida i po osłonę na kominek a tu dupa blada:wściekła/y: taki wielki sklep a nie było tego:sorry2: Musiałam zamówic przez neta i zapłacic 10 za dostawę:szok::szok::szok: zdzierstwo:wściekła/y: No i do tego trzeba będzie siedziec w domu i czekac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marcelek grzecznie spi, mam nadzieję że nie bedzie się budził w nocy:-)

Oj dziewczyny,ale sie na was zawiodlam:-:)-:)-p:-p:-p:-p:-pno szkoda ze nie przyjdziecie:-(bede musial sobie sama kawe wypic:tak::-D
BRYDKA-a ja akurat jutro bede niemobilna:-)moj Janusz mi jutro zabiera:wściekła/y::wściekła/y:Ale Olkowi urosly wlosy:szok::szok:i jak mu sie kreca:-D

A u mnie tez choroba sie wykluwa:wściekła/y:Kuba kicha,kicha i kicha:-Dchyba od waszych dzieci sie intrtnetowo zarazil:-D

Doris - moze wpadniesz na kawe do Costy do centrum?

Sylwia - za niedlugo chyba bedziecie musieli wiekszy dom wynajac, bo miejsca na zabawki nie bedzie :-p;-)

To prawda. Mnie juz kusi, zeby sie przeprowadzic gdzies indziej. 1,5 roku w jednej chalupce juz mi wystarczy ;-) Zwlaszcza, ze dzis zalalam kuchnie. Znow sie rozszczelnila fuga wokol wanny i "deszcz mi padal w kuchni" jak to powiedziala coreczka naszych znajomych :-)

Zmykam teraz na film, moze jeszcze wpadne pozniej.

reklama
Witam kolezanki.

Nie wiem od czego zaczac.
Wiec .
Cfcgirl- witam spowrotem i gratulacje:-).
Kasiu.j- Jak chcesz zmienic dom to moze u nas na osiedlu zamieszkasz?
Doris- mnie tez jutro nie bedzie , bo mam spotkanie o prace. Wiec trzymaj kciuki.
Sylwia- ja to nie mam czasu na nic, wiec chyba tak juz pozostanie ze bedziecie przezemnie zabiedbane.Jak Marcelek.

Dziewczyny Szymka przestawialm na jedna drzemkie, tylko ze jeszcze nie ma stalej pory, Budzi sie ok, 9 a idzie spac miedzy 2-3. No i pada ok9. Wiec jest lepiej niz przedtem. Jestem zadowolona.
Jutro mam spotkanie o prace wiec zyczcie mi powodzenia.

Acha pare dni temu rozmawialam z Aska i kazala was wszystkie pozdrowic i dzieciaczki tez. :-)

Do góry