reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Moj spal dzisiaj w dzien ponad 4 godziny i zasnal dopiero o 11.
Brydka- fajne te zdjecia ty chwalipieto. Co sie tak chwalisz ta lazienka juz chca nam zdemolowac;-)
Kasia8118- no to sa tez dobre strony twego okresu;-):-p A z tym chlapnieciem to masz racje ze lepiej by mi poszlo ale troche za wczesnie bylo 9:szok: a no i wino mialam nieschlodzone a takiego cieplego nie lubie:-D
Sylwia.m- ja ci zrobie demolke malpo ty jedna:wściekła/y:
Niunka- powodzenia na rozmowie:tak: Widzisz jednak ktos cie zaprosil na interview:-p
Ide spac bo juz was nie ma

Doris, on będzie miałym metalowcem :-) Nie żartuje kocham jego włosy
Ampar zdemolują zanim zrobią, wtedy wszystko będzie na cacy tak...
Niuńka Ja mam taką samą drzemkę i już tak zostało...

morning tak by the way

Dzień dobry.Widzę że nic ciekawego się wczoraj nie działo po tym jak wyłączyłam komputer.Mały jeszcze śpi z babcią to mam chwile spokoju i okazje żeby wypic kawę w całości i zjesc batona też w całości:-D.

Ty Ja to z rana mam ogarnianie nie, więc generalnie teraz walczę o swój płaszcz z Kamykiem, bo se kozak upatrzyłam i mam go mieć ;-):-D Pracuję codziennie, ale kutwa dostałam okresu i się zawiodłam, Alicja musi poczekać, siedzi gdzieś w kolejce do narodzin i czeka.... Ja też

reklama
Czesc kochane
Ja to mam dzis lenia normalnie nic mi sie nie chce robic:no:
Juz sie nie moge doczekac az moja mama przyjedzie :tak:wkoncu sobie odpoczne i sie wyspie ( pewnie nie bo juz mi tak nie wygodnie z tym brzuchalkiem ze szok)
Dzis caly dzien jak na szpilkach bo moj mezus ma rozmowe o prace ktora chcialby dostac i mamy nadzieje ze sie uda;-) bo ma tylko umowe o prace do konca miesiaca:-( wiec lipa jak nie dostanie ale jak co ma nastepna rozmowe za tydzien ale nie jest to juz takie fajne jak ta dzis ....ale motam sorki
Jestem przrazona bo brzuch mi rosnie i chyba zrobil mi sie rozstep z boku na brzuchu :baffled: z Abi mialam tylko na piersiach i udach wiec mam nadzieje ze ten dzidzius mamusi nie rozsadzi bo nie chce pozniej sie zszywac:no:

Kasia 8118 ta babka nadal nic sie nie odzywa?ja bede wiedziec o sali w piatek no i jak chcecie to mozecie zrobic zjazd na ta play grupe :)

A gdzie dkoladnie jest ten market -car boot w leeds ale nie ten przy lotnisku tylko ten drugi co o nim rozmawialyscie?

Do góry