reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cfcgirl witajcie spowrotem:-):-):-) Gratuluję dostania sie na kurs:tak:

Ampar nie chciałaś śpiewac z angielkami???:szok::szok::szok: No weź, dałbyś radę:-p Heh chciałbym to widziec;-):-p:-D

Niuńka pogoda już brzydka więc nas nie zaniedbuj:-(

Brydka fajnie macie z tą łazienką:tak:

Doris to chyba spotkanie nie wypali, bo nikt się nie odzywa:-:)-(

Marcelowi dostał antybiotyk, mam nadzieję, że ten koszmar sie skończy i wszystko wróci do normy wreszcie:-) a jest na dobrej drodze, bo gorączka nie wraca i je nawet ładnie:tak:

Ampar3 trzeba było sobie drina walnąc to byś śpiewała że hej:-D:-D.A ja mam dobrą i złą wiadomosc:tak::-(.Dostałam okres.Dobra to ta że dalej mogę chlac bo i tak macie mnie za moczy mordę:-D:-D a zła to ta że nie będzie Oliwki:-:)-(.Luz może innym razem się uda:tak:.Cfc girl witamy:-).Pisz co tam ciekawego w Polsce:-).

Brydka, Ampar oj Wam tam za dobrze chyba jest:baffled: trzeba przyjechac i cos zdemolowac:-p

Kasia za miesiąc pewnie będzie Oliwka;-) więc nie rozpędzaj się z tym chlaniem:-D

Monika gardło ma zaczerwienione i ciągle kupy zielone są. No i chyba najwyższa pora żeby walczyc z tym wirusem a nie tylko czekac:tak:

reklama
No toć mówię, wpadnij z Doris i zróbcie demolkę, może dostanie mi się mieszkanie na parterze, zasiałabym se rośliny i zrobiła wynarzony ogródek :-D
Niedobrze, swoją szosą, bo Marcela winno się leczyć a nie, skoro nadal jest źle....

Do góry