reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cfcgirl witajcie spowrotem:-):-):-) Gratuluję dostania sie na kurs:tak:

Ampar nie chciałaś śpiewac z angielkami???:szok::szok::szok: No weź, dałbyś radę:-p Heh chciałbym to widziec;-):-p:-D

Niuńka pogoda już brzydka więc nas nie zaniedbuj:-(

Brydka fajnie macie z tą łazienką:tak:

Doris to chyba spotkanie nie wypali, bo nikt się nie odzywa:-:)-(

Marcelowi dostał antybiotyk, mam nadzieję, że ten koszmar sie skończy i wszystko wróci do normy wreszcie:-) a jest na dobrej drodze, bo gorączka nie wraca i je nawet ładnie:tak:

Ampar3 trzeba było sobie drina walnąc to byś śpiewała że hej:-D:-D.A ja mam dobrą i złą wiadomosc:tak::-(.Dostałam okres.Dobra to ta że dalej mogę chlac bo i tak macie mnie za moczy mordę:-D:-D a zła to ta że nie będzie Oliwki:-:)-(.Luz może innym razem się uda:tak:.Cfc girl witamy:-).Pisz co tam ciekawego w Polsce:-).

Brydka, Ampar oj Wam tam za dobrze chyba jest:baffled: trzeba przyjechac i cos zdemolowac:-p

Kasia za miesiąc pewnie będzie Oliwka;-) więc nie rozpędzaj się z tym chlaniem:-D

Monika gardło ma zaczerwienione i ciągle kupy zielone są. No i chyba najwyższa pora żeby walczyc z tym wirusem a nie tylko czekac:tak:

reklama
No toć mówię, wpadnij z Doris i zróbcie demolkę, może dostanie mi się mieszkanie na parterze, zasiałabym se rośliny i zrobiła wynarzony ogródek :-D
Niedobrze, swoją szosą, bo Marcela winno się leczyć a nie, skoro nadal jest źle....

Do góry