reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Zobaczcie ja moj Dawid uwelbia na nocniku siedziec:-D:-D
763375.jpg
oj dluga bedzie droga przed nami....:-D:-D:-D

reklama
Kasiu8118- pytalam, ale ona nie zna adresu , bo jezdzi na pamiec. Ale jak bedziemy w niedziele to spisze adres.

Doris- super fotka, powodzenia:-D
A jezeli chodzi o to targowsiko.To jest taki sajden market w leeds. Pewnie zle napisalam ale moze bedziesz wiedziala o co chodzi.
Ja jade tam pierwszy raz z kolezanka, ponoc sa nowe i uzywane rzeczy , bardzo tanio, Jade , zobacze i obadam.

Aha juz wiem o jake targowisko chodzi:-)bylam tam kiedys i tam wlasnie kupilam moj wozek:-Dfaktycznie sa tam nowe i uzywane i dla dzieci jest duzo fajnych rzeczy o wiele taniej niz w sklepie:tak:

Dzien dobry:-)ciekawe jak dzisiaj bedzie nie zapowiada sie tak jak wczoraj:-(
doris 78 nas jest tylko czworo, nie planuję powiększenia rodziny, a na pewno nie do tych ilości:szok::szok:
O kurcze, a ja myslalam ze bedzie was 44:-D:-Doh slabo sie starasz:-D

Doris78 super ta fotka:-D.A co ty znasz adres na to targowisko?Też bym się przejechała:tak:.
Ja na te targowisko jechalam za Sylwia i Rafalem a oni mieli nawigacje,sama z zyciu bym tam nie trafila i adresu tez nie mam:no:
AMPAR-To ja taki nocniczek bym zamowila u Twojego Artura:-):tak:

Dzień Dobry:-)

Marcel nadal ma temperaturę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja juz nie mam siły:-( nie wiem co jemu jest:-:)-(

Kasia8118 mnie też się nie pytaj gdzie jest ten targ bo ja orientację w terenie mam beznadziejną:baffled: a rafała nie ma w doma:sorry2:

Doris może jemu ten nocnik za zimny jest jak siada??? może dlatego sie tak zraził?? Niezłe zdjęcie:-D

Czesc

Poszlam wczoraj wczesniej spac, ale i tak sie nie wyspalam :-(

Doris - fajne zdjecie, ale Dawidek ma chyba inne zdanie co do zalatwiania swoich potrzeb na nocniczku ;-)

Sylwia - zdrowko dla Marcela

Witam!
Sylwia nie wiem co Ci powiedzial lekarz, ale moja Aga kilka miesiecy temu miala infekcje, tak mówili lekarze, i przez 2 tygodnie miala goraczke okolo 39-40 stopni. Nie wiadomo przez co bo na plucach bylo czysto, ani kaszlu czy innych objawów, tylko potem doszly bóle brzucha i brzydkie kupki. Te kupki to chyba miala od tego paracetamolu, bo w zasadzie nic nie jadla tylko pila i kazali jej podawac tylko paracetamol. Bylam wtedy w szpitalu i u róznych 3 lekarzy i kazdy mówil to samo, tylko przy ostatniej wizycie zaszaleli i oprócz paracetamolu dopisali jeszcze ibuprofen. I przeszlo, bez antybiotyków czy innych leków, z tym, ze bylismy wszyscy wykonczeni. Moze Twój Maly tez zalapal cos takiego:confused: Zycze szybkiego powrotu do zdrówka i oby to trwalo krócej niz u nas:crazy:

reklama
Do góry