reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Monika1213 powodzenia i samych optymistycznych dni.:-):-):-):-):-)

Doris78 Robert ma znajomego Słowaka. Pytał czy wie coś na temat tej słowackiej cukierni. Powiedział że coś tam słyszał ale pewności nie ma. Jedyne co mu przychodzi na myśl to boczna od Thornton Rd. W Park Rd. Są tam jakieś słowackie sklepy i może być też słowacka cukiernia. Wspominał też że jest jakaś polska piekarnio - cukiernia na LS8.

reklama
4muchy nie wiem:-( powiedzieli mi, że jak będzie cos nie tak to do mnie zadzwonią a jeśli nie zadzwonią tzn, że jest wszytsko ok. Ale ja i tak jak nie zadzwonią do poniedziałku to pójdę do przychodni. Zresztą jak mu sie nie poprawi to ja w weekend do szpitala pojadę:-)

AMPAR-To ja jutro podjade pod ten Kulkoland na bd4:tak:
JASMINA-No cos Ty nikt o Tobie nie zapomnial:no:i Ty jestes tez z nami zzyta:tak:mimo ze sie nie widzialysmy:tak:
44muchy-nO Wlasnie to gdzies w tych okolicach jest ta cukiernia,a chce wczesniej wyprobowac czy warto z tamtad cokolwiek brac:tak:

Ale dzisiaj pogoda cudna:-)

Ale nudy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Marcel nadal ma temperaturę ale jest już zupełnie inny. Wcześniej cały czas się do mnie kleił a teraz bałagani na podłodze i wydaje dziwne dźwięki. Widac juz lepiej sie czuje:-):-):-)

A mnie teraz głowa boli i pospałabym sobie:-(

No mam chwile wolnego.Mały ogląda swoją ulubioną bajkę z babcią :tak:.Ampar3 czemu by nie może wpadniemy do Ciebie na kawę w sobotę po południu bo w niedzielę może jak pogoda będzie ok.to ruszymy za Bradford:tak:.No to jak ty znajdziesz czas na trzy play grupy?Czy zrezygnowałaś z tej na BD7? Pogoda faktycznie dzisiaj bardzo przyjemna:tak:.Oj miło było dzisiaj isc na spacerek:tak:.Sylwia biedny ten twój Marcel na pocieszenie powiem Ci tylko tyle że mój też miał kiedyś takie zielone kupki,ale wszystko było ok.Ale z tegpo co tu słysze to lekarze są do kitu :no:.Boże jak się ciesze że nie miałam jeszcze z nimi styczności w chorobie dziecka.

Ale sie rozpisalyscie
Monika - serdeczne gratulacje, oszczedzaj sie a wsio bedzie ok:-)Moze i ja niedlugo bede mogla sie pochwalic;-):-)
Brydka- Ucaluj Olka i duzo zdrowka dla niego:-)
Sylwia- dobzre ze zbadaja kupkie i mam nadzieje ze wyniki beda dobre;-)
Dorota- super masz z ta oferta, a ja ciagle nic:-(

My dzi bylismy z Szymkiem na szczepieniu, troszkie poplakal , ale potem bylo ok.
Byla u nas dzis K&F i chlopaki chyba za soba sie stesknili , Z Fabiana niezly smieszek sie zrobil:-D

No to sie rozpisalam co:-D Dobranoc

reklama
Do góry