Hej dziewczyny to znowu ja po dlugiej nieobecnosci
Moja mama jest u nas i meczy mnie calymi dniami
A to obiad a to spacer a to wyjscie na miasto a to zowu cos innego. Jak jestem sama to usmaze jakis tam nalesnikow itp a teraz to codziennie jakis wypasiony obiad
no i Michal tez musi miec cos extra
Zreszta cos mi nawala internet i zalapywal tak na chwile tylko ale mam nadzieje ze juz wsio ok.
Michal zaczal chodzic od dwuch dni wiec radosc w domu :-) przejdzie juz sam po pokoju a do kuchni jak chce isc to ciagnie za reke i chwyta za plaec i trzeba z nim isc:-)
Sylwia wiem ze pewnie nie uspokoje Cie ale czytalam objawy Marcelka i sa identyczne jak Michala jakis czas temu: wysoka goraczka, zielone kupy, brak apetytu u nas to byly zeby, i tez tak spadala goraczka bawil sie usmiechal itd i spowrotem 39. lekarka w Polsce powiedziala ze najczesciej 2-3 pierwsze zeby tak dzieci moga reagowac. obserwuj wlasnie czy nie ma tylko jakis wysypek a dla swietego spokoju pojedz do szpitala.bedziesz spokojniejsza. aaa i jeszcze jedno! masz moze czopki z polski te przeciwgoraczkowe? one zauwazylam lepiej dzialaja!
Doris z tym nocnikiem to aj tez probowalam bo mojej kolezanki corcia siada na nocnik i robi kupki juz jak miala 8 miesiecy
wiec sobie mowie kurcze tez sprobuje ale lipa bo michal robi sobie z tego zabawke: na glowe zaklada, jezdzi po calym pokoju i nawet sekundy nie usiedzi.
Kasia8118 - Jak tam z tesciowa? wiesz moja tutaj jakis czas temu tez byla i po prawie dwumiesiecznej wizycie mialam serdecznie dosyc heh ale to chyba moja wina bo ja tak ogolnie mam nerwa na nia
Kasia j a ty jedziesz 2.10 do Polski tak? z jakiego lotniska? bo tak sie sklada ze ja tez jade 2 z liverpool do poznania
Ampar jak na nowym mieszkaniu ? dochodzisz juz do ladu? rozpakowana?
Monika - GRATULUJE
no i musze konczyc bo mamusia mnie juz wola z kuchni zebym zmiksowala malemu zupe
skubaniec przez te zeby nie chce gryzc bo wychodza mu te z tylu
ma juz ich cale 10 - jeszcze niedlugo i wszytskie beda :-)