reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

SYLWIA-dobre i to ze wzial chociaz kupke do badania,a z tego juz mozna sie wiele wywiedziec:-D
BRYDKA-Pisz pisz bo tak smutno tutaj bez Ciebie:-(A o karmieniu nic nie mow:no:bo ja mojego Kubusia do tej pory czasami musze pokarmic:wściekła/y::szok:

reklama
Dziękuję Dorotko wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :* naprawdę źle z nami było, na szczęście Olek spał dziś w nocy u siebie, a nie jak zawsze w gorączce leciał do nas i spał spokojnie, ale za to Ja biegałam jak szalona sprawdzać, czy wszystko jest okej :-( Dziś nie ma, ale wiadomo, stany gorączkowe przychodzą w nocy, oby dziś nic nie było. Syrop z cebuli działa, bo Olek nie kaszle, jak wczesniej. Do mleka na noc dodaje mu miód i cytryny kilka kropel i działa

Hej
Ja juz po dlugim spacerze. Wyczailam play grupy i startuje od poniedzialku:-)
kasia8118- widujemy sie z brydka ......przelotami:tak:. A moze masz ochote na kawke wpasc w weekend z ekipa;-)
Doris78- brameczka jest juz w bagazniku i teraz tak masz 3 mozliwosci;
1.podjechac blisko tego play centre na bd4 gdzie bylysmy tak ok 16.30 dzis lub jutro
2. podjechac do mnie na kawke i odebrac osobiscie
3. umowimy sie w sobote gdzies w centrum bo bede w bradford
Nocniki okolo 8f nie bylo szefowej a pan nie byl zorientowany:crazy:
Sylwia.m- szkoda mi ciebie i Marcelka bo to najgorsze nie wiedziec co jest grane. Oby do weekendu wszystko przeszlo

A ja ide robic obiad i rozkladac sypialnie bo ile mozna w jednych gaciach chodzic?:szok::crazy::-D:-D:-D

reklama
Do góry