reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry :-):-)my juz po sniadaniu:-)Kuba juz nawet jest ubrany:szok::szok:
KASIA8118-JA dokladnie nie wiem ale pomiedzy 3-5 funtow.Ale te 5 f biora przedszkola a tam jest najdrozej:-)Zreszta Oleska jest najbardziej zorientowana:tak:
OLESKA-a Ty juz jestes ta Childminder?

Czesc

Sylwia - popros moze o zbadanie kupki, jesli dalej robi taka zielona

Kubus dzis znow do szkoly. Jak na razie mu sie podoba. Pierwszy wbiega do sali wprost w ramiona swojej ulubionej pani :-) Zaczyna juz mowic po angielsku i wszystko powtarza za pania jak papuga :-D

Hej Wam
Jestem zdziwiona ale nocki na nowym mieszkaniu sa super . Spie po 10 godzin a szymciu dzis pierwszy raz w lozeczku (bo je znalazlam) do 7 rano.

Kasia8118- tak zapobiegawczo: zyjesz?. A co do remontow to jeszcze progi, listwy, cos w lazience i karnisze.
Doris78- nie bylo tej babki z ich dzialu. Ma byc dzisiaj wiec wszystko zalatwi:-)
Sylwia.m- ja zawsze wymyslam i wyolbrzymiam problem i dzieki temy wszystko u lekarza zalatwione. Powiedz ze temp nie spada, kupy caly czas zielone, nie je, boisz sie odwodnienia itp to ci dokladnie przebadaja- mnie skierowali do szpitala z szymciem
Monika1213- oj od ciebie to powinnam zaczac- GRATULUJE i samych szczesliwych dni do konca ciazy zycze:-):tak:
Ide chwilke na dwor i zabieram sie dalej do roboty

Witam! Ampar ja tez tak robie u lekarza, zawsze wyolbrzymiam jak Aga jest chora:-D:-D:-D

Kasia.J- dzielny Twój synus ze pierwszy do szkoly biegnie, moja to juz nie za bardzo nowa nauczycielka nie podeszla, zreszta nie tylko mojej córci:-(

Witam:-).Ampar3 jeszcze żyje, ale czuję się fatalnie bo moje dziecko znowu robi mi bardzo wczesne po butki i jakoś nie mam siły wstac bo już dawno tak nie było.Będę musiała się przestawic:baffled:.Pogoda całkiem ciekawa:tak:.Ampar3 a co tam u Brydki?Widujesz ją?

reklama
Do góry