reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry :-):-)my juz po sniadaniu:-)Kuba juz nawet jest ubrany:szok::szok:
KASIA8118-JA dokladnie nie wiem ale pomiedzy 3-5 funtow.Ale te 5 f biora przedszkola a tam jest najdrozej:-)Zreszta Oleska jest najbardziej zorientowana:tak:
OLESKA-a Ty juz jestes ta Childminder?

Czesc

Sylwia - popros moze o zbadanie kupki, jesli dalej robi taka zielona

Kubus dzis znow do szkoly. Jak na razie mu sie podoba. Pierwszy wbiega do sali wprost w ramiona swojej ulubionej pani :-) Zaczyna juz mowic po angielsku i wszystko powtarza za pania jak papuga :-D

Hej Wam
Jestem zdziwiona ale nocki na nowym mieszkaniu sa super . Spie po 10 godzin a szymciu dzis pierwszy raz w lozeczku (bo je znalazlam) do 7 rano.

Kasia8118- tak zapobiegawczo: zyjesz?. A co do remontow to jeszcze progi, listwy, cos w lazience i karnisze.
Doris78- nie bylo tej babki z ich dzialu. Ma byc dzisiaj wiec wszystko zalatwi:-)
Sylwia.m- ja zawsze wymyslam i wyolbrzymiam problem i dzieki temy wszystko u lekarza zalatwione. Powiedz ze temp nie spada, kupy caly czas zielone, nie je, boisz sie odwodnienia itp to ci dokladnie przebadaja- mnie skierowali do szpitala z szymciem
Monika1213- oj od ciebie to powinnam zaczac- GRATULUJE i samych szczesliwych dni do konca ciazy zycze:-):tak:
Ide chwilke na dwor i zabieram sie dalej do roboty

Witam! Ampar ja tez tak robie u lekarza, zawsze wyolbrzymiam jak Aga jest chora:-D:-D:-D

Kasia.J- dzielny Twój synus ze pierwszy do szkoly biegnie, moja to juz nie za bardzo nowa nauczycielka nie podeszla, zreszta nie tylko mojej córci:-(

Witam:-).Ampar3 jeszcze żyje, ale czuję się fatalnie bo moje dziecko znowu robi mi bardzo wczesne po butki i jakoś nie mam siły wstac bo już dawno tak nie było.Będę musiała się przestawic:baffled:.Pogoda całkiem ciekawa:tak:.Ampar3 a co tam u Brydki?Widujesz ją?

reklama
Do góry