M
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Cieszę się bardzo ale tak sobie właśnie pomyślałam, że jakbym mojej nie straciła to różniłoby nas tylko 6 dni:--(
sylwia.m
Najważniejsze jest pozytywne nastawienie napewno wszysko będzie ok:-) czyli termin masz na prima aprilis
sylwia.m
Wiesz co, rozumiem Cie bo ja tez postanowiłam, że jak uda mi się zajsc znów w ciążę to też nie będę się za wcześnie chwalic, tylko czy ja wytrzymam
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
No z tym moim mezem juz nie jest tak zle,byl u lekarza i dostal tabletki wiec bol zostal troche usniezonyale caly dzien lezal i sie zwijal
MONIKA-ALE wiesci:-):-):-):-)trzymam kciuki mocnop zeby bylo wszystko ok:-):-)ciekawe co bedzie?pewnie liczysz na dziewczynke?czyzby Julia albo Oliwka??
MONIKA-ALE wiesci:-):-):-):-)trzymam kciuki mocnop zeby bylo wszystko ok:-):-)ciekawe co bedzie?pewnie liczysz na dziewczynke?czyzby Julia albo Oliwka??
M
Monika1213
Gość
Podpuscilyscie mnie troche tymi mieszkaniami i jestem juz na liscie oczekujacych w Accencie. Maja mieszkania w Leeds wiec moze sie uda:-) Dlatego wlasnie pytalam o to ogrzewanie pradem. Bo jak mam zaplacic w zimie jakas olbrzymia kwote to raczej nie bede sie pisala. Teraz zima place 400 funtow na trzy miesiace za gaz i prad,a mam co ogrzac,bo mieszkam w 3 bedroom. No nic zobaczymy......
kasia8118
Fanka BB :)
No proszę miałam się dzisiaj nie odzywac na foruma tu proszę jak nic tu nie powiedziec jak tyle się dzieje.Monika a jednak moje pytanie nie było takie bez sensu jednak chcesz dołączyc do grona brzuchatek;-).No to super trzymamy kciuki żeby wszystko było OK.:-).
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Kamalodz ja mam tylko prąd i nie powiem Ci teraz dokładnie ile płaciłam zimą,ale wiem jedno że nie ma tragedii jeżeli chodzi o rachunki.Oczywiście dużo zależy od mieszkania,ale u mnie jest OK.jakoś dajemy rade.
Podziel się: