reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia nie mogłam ,bo za wiele ciąż straciłam by bez pewności że jest wszystko ok ,cokolwiek mówić :tak::tak:
i za gratulacje jeszcze nie dziękuję choć są dla mnie bardzo ważne:tak::-)

reklama
Wiesz co, rozumiem Cie bo ja tez postanowiłam, że jak uda mi się zajsc znów w ciążę to też nie będę się za wcześnie chwalic, tylko czy ja wytrzymam:confused::-p

No z tym moim mezem juz nie jest tak zle,byl u lekarza i dostal tabletki wiec bol zostal troche usniezony:tak:ale caly dzien lezal i sie zwijal:tak:
MONIKA-ALE wiesci:-):-):-):-)trzymam kciuki mocnop zeby bylo wszystko ok:-):-)ciekawe co bedzie?pewnie liczysz na dziewczynke?czyzby Julia albo Oliwka??:-D:-D:-p:-p

Sylwia wytrzymasz ,bo sama będziesz wiedziała co jest najważniejsze dla Ciebie i Twojej dzidzi
Doris ja liczę na zdrową dzidzię dla mnie nie ma znaczenie płeć :tak::-)
Kama,Doris za gratulacje jeszcze nie dziękuję choć są dla mnie bardzo ważne:tak::-D:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podpuscilyscie mnie troche tymi mieszkaniami i jestem juz na liscie oczekujacych w Accencie. Maja mieszkania w Leeds wiec moze sie uda:-) Dlatego wlasnie pytalam o to ogrzewanie pradem:tak:. Bo jak mam zaplacic w zimie jakas olbrzymia kwote to raczej nie bede sie pisala. Teraz zima place 400 funtow na trzy miesiace za gaz i prad,a mam co ogrzac,bo mieszkam w 3 bedroom. No nic zobaczymy......

No proszę miałam się dzisiaj nie odzywac na forum:no:a tu proszę jak nic tu nie powiedziec jak tyle się dzieje:baffled:.Monika a jednak moje pytanie nie było takie bez sensu jednak chcesz dołączyc do grona brzuchatek:tak:;-).No to super trzymamy kciuki żeby wszystko było OK.:-).

reklama
Kamalodz ja mam tylko prąd i nie powiem Ci teraz dokładnie ile płaciłam zimą,ale wiem jedno że nie ma tragedii jeżeli chodzi o rachunki.Oczywiście dużo zależy od mieszkania,ale u mnie jest OK.jakoś dajemy rade:tak:.

Do góry