reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Moniś pogratuluje w takim razie jak sie dzidzia urodzi, a teraz życzę Wam wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i miłych świderków w brzuszku:-)

mój mały dziś ma jakiś ciężki dzień... nic mu nie pasuje... jestem padnięta:zawstydzona/y::baffled:

reklama
Pewnie chciala sprawdzic, czy za nia bedziemy tesknic :-)

Monika, widze, ze sie ujawnilas. W dalszym ciagu trzymam kciuki, juz tylko 6 miesiecy zostalo :-D Ciekawa jestem jak na towszystko zareaguje Twoj Kubus.

Miałam focha bo nikt rano nie chciał pisac:crazy:.I postanowiłam że nie będę się odzywac bo nie chciałam pisac sama do siebie:-p.Ale macie szczęście że trochę gaduła jestem i nie wytrzymałam :-D.A swoją drogą to jestem załamana bo nikt nawet się nie zamartwił czy żyje:-:)-:)-(.

KASIA8118-Oj Kasia nie obrazaj sie:-):happy:dzieki Tobie te forum sie kreci:tak:Ja bardzo chcialam cos napisac:-)ale nie mialam internetu:wściekła/y:ja wogole mam pecha albo komp mi siada albo internet:-)
AMPAR-a jak sie spalo na nowym mieszkanku?A dowiedzialas sie ile za te nocniczki?

A ja dzisiaj dostalam propozycje pracy:-D:-D:-DTaka Polka przyprowadza do szkoly Kubusia,swoja corke.No i spytala mnie czy moge zabirac jej corke ze szkoly i popilnowac ja dwie godzinki:confused::nerd:I wlasnie sie zastanawiam:tak:nie beda to jakies duze pieniadze,praktycznie male ale zawsze cos:tak:

hej wlasnie wrocilismy ze szpitala, bylismy odwiedzic kumpelke.
Kasia8118 w sprawie sali spytam sie w piatek i cos wiecej napisze jak wyjdzie

Monika Gratulacje !Mam nadzieje ze bedzie dobrze;-)

Dobra lece bo mam zachcianke na pieczywko czosnkowe :tak::tak::tak::tak:

Monika1213- zycze aby do konca ciazy byly tylko mile niespodzianki, bez komplikacji i zlego samopoczucia:-):tak:

Kamalodz- ja mam ogrzewanie na prad i wychodzi ok 90-100 funtów na miesiac w okresie grzewczym, z tym ze grzejniki i bojler mam podlaczony na taryfe nocna. Przedtem mieszkalismy z ogrzewaniem gazowym i jakby porównac te rachunki to wychodzi na to samo;-)

Doris78 ciekawą dostałaś tą propozycje:tak:.Też myślałam sobie o tym w ostatnim czasie żeby zając się dzieckiem kilka godzin dziennie.Zawsze to parę funciaków na drobne wydatki.Ciekawa jestem czy jest łatwo znalesc chętnych:baffled::confused:.Może po nowym roku dam ogłoszenie.

reklama
No wlasnie tak mysle ze sie zgodze:-)zawsze troche funtow do przodu:-)tak sobie pomyslalm ze na ciuszki jakies bedzie zawsze:-Dmusze zreszta z babka jutro jeszcze pogadac:tak:
A kiedys przegladal ogloszenia i jest tam troche chetnych do popilnowania ale z roznych Bd:-)
AMPAR- wlasnie mi zalezy na polskim torcie ,bo te angielskie to sa za bardzo lukrowe:-D

A kiedy wraca CFCGRIL?widzialam na naszej klasie Marysie:-)ale ona sliczna sie robi:-)normalnie cukiereczek:tak:

Do góry