reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny
J ato jakas jestem ostatnio zmarnowana , nic mi sie nie chce , wszystko mnie boli , zwlasza placy:wściekła/y: Jak stara baba.
Poszlam dzis nawet na solarium zeby sie wygrzac. Ale czy to pomorze.

Szymek ma sie dobrze, zaczal mi ladnie jesc obiadki mojej roboty, a raczej babci bo ona gotuje:-D. Wcina juz wszystko to co my jemy, tylko mu troszkie miksuje, bo kawalki wypluwa. Owocki zwlaszcza cytrusy wprost uwielbia. Ciesze sie bo wkoncu zniknol problem nie jedzenia:tak::tak::tak::-):-):-)
Jutro ide na szczepienie z malym na MMR. No wkoncu szczepimy.
Troszkie sie przestraszylam tych powiklan po tych chorobach.Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.

Sylwia- bidulek z tego twopjego Marcelka. Moze to naprawde na zabki, Masz racje ze lekarze nic nie powiedza. Oni tu sa do bani.

Kama - my placimy ok 80 f za gas na trzy miesiac i podobnie prad, moze bedzie troszkie wiecej zimowa pora. Ale i tak daje sie wytrzymac jak na taki dom.

Ampar- wpolczuje przeprowadzki , szczegolnie jak ma sie male dziecko. Dasz rade wierze w twoje morzliwosci;-):-)

Jutro przyjezdza Kasia , wiec nie bede sie juz nudzila:tak::-).
No a niedlugo Fabian ma roczek i mamy maly dylemacik co kupic. Ale ja juz cos wymysle. Pojade w niedzieje na targ i co znajde na 1f:-D, no moze za 2f

Pozdrowionka dla wszystkich

reklama
Dziewczyny Marcel zrobił kolejną mocno zieloną kupę:-( Czy to może byc cos groźnego????:-(

Niuńka ale z Ciebie ciotka:szok: My to wszytsko wypaplamy Fabianowi jak przyjedzie:tak:;-)

Sylwia- Szymek tez jakis czas temu robil zielone kupki , nawet dwa razy dziennie,
nie wiem co to moze znaczyc. Lepiej idz z nim do lekarza.

A co ty myslalas ze ja na kasie lerze:-p:-)

Hej dziewczyny
a ja odliczam dni do przylotu ,bo strasznie tęsknie :tak::tak: za tym moim kochanym wstręciuchem
Ampar poradzisz sobie ,jedne kartony rozpakuj a te co nie dasz rady wywal ;-):-)

reklama
Do góry