reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118- stres jest oj jest. W piątek miałam trening i wśród nowo przyjętych jest pewna Hinduska która na każde pytanie odpowiada ok. i tak nie wie co robić Więc na szczęście nie jestem najgorsza w angielskim.

reklama
Kasiu8118- no skonczy sie nuda , Kasia wraca w czwartek.
A co chlopow to czasami sa jak wrzod na dupie:-p

4muchy- no to bedziesz miala ciezkoz ta hinduska, Jak bedziesz musiala za nia nadrabiac bo ona nic nie bedzie rozumiala:-D

Witam sie i ja dzisiaj:-):-)
Niunka-moze to i jest na tle nerwowym,Dawid sie tak zanosi jak sie mocno uderzy:wściekła/y:ach, to jest okropne:-(
AMPAR-No to dzisiaj zycze dobrej nocy:tak:pamietaj co Ci sie snilo,to sie spelni;-):tak::-D
4muchy-no to powodzenia w pracy:tak::tak:

Ale tutaj dzisiaj cisza:szok::szok:KASIA8118-a Ty co porabiasz???nic sie nie odzywasz:-):-)
Niunka-no to pozno Ci zasnal Szymek:-(ciekawe do ktorej Wam znowu bedzie szalal?:-D
Monika-A Ty teraz jestes w Tatrach?Fajnie masz.Niech ten snieg sie utrzyma do lutego a najlepiej niech sie przesunie do Rabki,bo ja w lutym tam jade i mam zamiar sie na nartach nauczyc:-):-D

Kasia8118-patrzylam na ebay ale cenowo wychodzi tak jak w sklepach-mowie o nowych wozkach ,no i te co akurat mi sie podobaly:-)musze pojechac do mothercare i tam zobaczyc:tak:

reklama
Do góry