reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hejka
Doris- widze ze maly czesto ci sie zanosi, moj Szymon rzadko ( Teraz , jak byl mniejszy to sie zdarzalo czesto). Masz troszkie problem z tym , co.
Wiem co to znaczy i ja zawsze panikowalm jak diabli, to moj lepiej sobie radzi w takich sytuacjach.

Kasia8118- ja tam nie wiem gdzie jest bezpieczniej, Wiem jedno , ja siebie nie widze w bloku, mieszkalam 13 lat i mam serdecznie dosyc:no::no::no::no:. A od 10 mieszkamy w domku i jest super.Swoboda, ogorod, mozesz se nawet chodzic na gaciach i luz. No ale to jak kto woli.
Jeszcze nie szukalam numeru , znajde to ci wysle.

Mi teraz Szymon marudzi bo od 13 nie spi i nie wiem czy wytrzyma do 8, chociaz juz tak malo zostalo. Moj z nim narabia, a to znaczy ze zaraz zasnie. On wta a ja wewta. I tak wkolko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziad zawsze madrzejszy od baby:wściekła/y:

reklama
Hehe niuńka a ja włąśnie miałam ci napisac, żebyś przetrzymała Symona i położyła go o 19 wtedy:-p:-p:rofl2:

A mój tak marudny cały dzień był:szok: Kalacja tez była z płaczem:crazy: no i nie zjadł całej oczywiście. No i poszedł spac:sorry2: i tak dobrze bo mi na spacerze prawie zasnął:szok: Nie wiem co dzisiaj się z nim dzieje:confused:

NIUNKA-Wlasnie cos ostatnio czesto sie zanosi,wczesniej tak nie bylo:no:nie wiem czemu tak sie dzieje:no:mam nadzieje ze mu to przejdzie:tak:
KASIA8118-Oj mi tez przydalo by sie chwila samotnosci:tak:czasami jest taka potrzeba wyciszenia sie:tak:
SYLWIA-TY masz zlote dziecko:-)wie ze mamusia wieczorkiem chce miec chwile wytchnienia i juz spi:-):-Dkochane dziecko:tak:

Doris tylko żeby to moje złote dziecko już się nie obudziło:confused::confused: No i jeszcze cudnie by było jakbym nie musiała brac go do siebie do łóżka w środku nocy bo wygląda to tak że my z Rafałem śpimy na brzegach łóżka a Marcel rozwalony śpi w poprzek:szok: wciskając swoją stopę w nos mamy albo taty:-D

reklama
W koncu mam net :-) Modem mi sie zresetowal i zapomnial wszystkie ustawienia. Musialam czekam, az moj mezus powroci do domu i wszystko naprawi. Ale dzieki temu cale popoludnie bawilam sie z dziecmi nieprzerwanie :-D

Czytam, ze kazda ma jakies problemy z maluszkami. Szkoda, ze jak sie dzidzia rodzi to nie daja do niej instrukcji obslugi ;-) Chociaz ja nie moge narzekac. Jedyne co, to chyba z tym spaniem. Sylwia Ty masz tylko jednego Marcelka, a ja tak od 4 mam dwoch lobuzow w lozku :-) A Kubus jak spi to robi raczkami masaz twarzy, w zwiazku z tym ja nie spie :wściekła/y: Zartowalam dzis z Bartkiem, ze skoro nasze dzieci tak lubia nasze lozko to moze im je odstapimy. Damy materac na ziemie, co by za daleko nie spadli i niech sobie na nim urzeduja, a my sie przeniesiemy do drugiej sypialni.

Do góry