reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry:-):-)widze ja pierwsza:szok:zreszta cos ostatnio ,to ja sobie sama do siebie pisze:-D
NEFRETETE-ale mialas pore na pisanie posta:szok::-DA Ty mialas nierozpuszczalne szwy?ze ci sciagali?bo ja tez mialam cesarke,ale zadnych szwow mi nie sciagali,wiec uwazalam ze mam rozpuszczalne i sadzilam ze to juz sstandard:tak:a tu jeszcze sciagaja:szok:
Ale Dawid jest dzisiaj marudny:szok::wściekła/y:juz dzisiaj zaliczyl wypadek,uderzyl sie glowa w panele i to ostro:wściekła/y:

reklama
Dziendobry

Mnie dzis Macius z lozka wykurzyl. Jak juz ma dosc lezenia w lozeczku to nie ma zmiluj sie. Takze jestesmy juz po sniadanku. Mlody sie teraz bawi tatusiowa smycza przy stole :-)
Kuba dzis do szkoly po 3-dniowej przerwie. Tatus odprowadza :-D

A ja znow nie mam pomyslu na dzien :-(

doris78- hehe pora w dechę akurat Alexa karmiłam...:-) to nie był jako taki szew tylko taki drucik puszczony po długości, zakończony(po obu końcach) coś w rodzaju nitów... nie wiem jak to opisac inaczej :baffled:

Hej Hej:-)

My dzisiaj mieliśmy okropną noc:-( Marcel znów miał gorączkę:-( Stękał, jęczał i nie mógł zasnąc. Teraz jest ok, temperatury nie ma a śniadanie znów nie zjedzone:wściekła/y:
Wszystko wygląda typowo na zęby ale nic nie widac:no::no: Ech:sorry2:

Dzien dobry Mamuski!
My juz odpoczelismy po szalonym wekendzie:-) Abi cala w skowronkach dostala fajne prezenty i jest cala szczesliwa:tak:.W nastepna sobote czekaj nas jeszcze imprezka dla jej przyjaciol hehe:laugh2:A potem w niedziele tatusia urodzinki bedziemy swietowac.
Kasia 8118 wiadomo co z ta sala ta babka sie odezwala?Bo jesli nie to ja moze w lokalnym centrum sie spytam czy by dla nas czegos takiego nie mogli zrobic co wy na to?

Abi nasz kwiatuszek jest tak zywiolowa ze ostatnio stwierdzilam ze jest gotowa na szkole chyba zapisze ja na jakies zajecia coby sie dziecko wyszalalo w zime:confused:
A czy zapowiada sie jakies spotkanko w tym tygodniu?

nefre ja tez mialam szfy rozpuszczalne, ciekawe czy teraz robia innaczej bo mnie moze a moze i nie czeka cesarka po pierwszej cesarce daja 50-75% na normalny porod:-(

kasia j ja tam mam piekna blizne nie wiem jak oni to zrobili bo mi sie beznadziejnie blizny goja i zawsze rozchodza a ta jest bardzo cieniutka i prawie nie widoczna:tak:
Ale teraz sie troche boje ze jak bede miala cesarke to nie bedzie juz tak sliczna bo podobno tna w tym samym miejscu:-(

Dzień dobry dziewczyny.Noc była tragiczna bo bolały mnie uszy a mały coś jęczał i płakał.Babcia standardowo próbowała go uśpic w swoim łóżku,ale nic z tego.Przed 5 rano nie wytrzymałam i wzięłam go do siebie dałam mu mleka,a on był już gotowy do zabawy.Miałam już dosyc i postanowiłam nie wstawac z łóżka i wiecznie musiałam go na siłę do łóżka wkładac bo co pare minut wychodził tragedia czuję się jak ząbi.Oleska ta babka się nie odzywa:no:.Ja też nie mam już chęci dzwonic.Rozmawiałam w sobote z jej znajomą która słyszała że ta sala ma kosztowac około 25f.Ja uważam że jest to za dużo bo zainteresowanych dziewczyn jest mało więc jak podzielimy tą sume to będzie drogo.Więc jak chcesz to szukaj sali.

reklama
Do góry