reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

KASIA8118-przed Toba nic nie umknie!!!ha ha ha.A ja mam strasznego nerwaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo komputer gorzej chodzi po naprawie,niz przed!!!!!!!!!nic mi nie dziala,nic kompletnie,w ta strone wchodzilam 50 minut!!!!!!facet wzial za naprawe 75 funtow,ale nie wiem za co!!!!!!!!NEFRETETE-Synek sliczny i do Ciebie podobny!!!hi hi hi

reklama
Doris - a ten facet co naprawial to z ogloszenia ze stronki bradford24.pl? bo ja tam kiedys czytalam opinie na jego temat, ze to jakis straszny oszust i naciagacz

Doris - chyba wiem, o ktory chodzi, tam udalo mi sie kupic bluze na Kubusia, ale one sa z polyestru i dzis jak pralam, to myslalam ze umre, niecierpie w dotyku takich tkanin, a do tego farbuje strasznie :crazy:

Nefretete- cudny ten twoj maluszek, jak tak na niego patrze to chce mi sie maluszka:-)
Sylwia- dzieki za przypomienie o kupkach:-D
Kasiuj- ja widzialam pelno ubranek do szkoly w Matalanie.Ja jeszcze nie jestem na tym etapie , ale wiem ze tam sa.

Kasiu8118- moze ty masz depresje bo tesciowa przyjezdza:-p:-D

Szymek juz spi od 20.30. Wiec mam luzy:-)

KASIA.J-ja wlasnie tez wole kupowac bawelniane bluzy bo faktycznie te z polyestru sa nie mile w dotyku,ja kiedys kupilam w tesco,bo tak to ze szkoly zamawiam.A ja wlasnie znowu walczylam z komputerem!!!jutro ma ten caly spec od komputera przyjechac,ciekawe czy naprawi??A ten co sie oglasza na bradford24 to wlasnie byl u mojej mamy i nic nie naprawil!!!ja mam jakiegos z leeds i on sie oglasza jako firma ,ktore prowadzi z kolega!!zobaczymy,jak na razie to koszmarnie chodzi!!

Witam wszystkie śpiochy z rana:tak:.U mnie humorek bez większych zmian,ale liczę że się zmieni po spacerku.Pogoda niby fajna zobaczymy co będzie dalej.Straszne dzisiaj miałam sny:-(.Ale na szczęście nic już nie pamiętam:-p.

Heloł heloł:-):-):-)

Co by tu napisac.......:confused:

Ale mamy ładną pogodę:-D a ja muszę jechac do Ampar:baffled: hihi żartuję, oczywiście bardzo się cieszę.

Kasia8118 jak tam depresja???? Poszłsa sobie w pizduuuuuu???:laugh2:

reklama
Sylwia.m trudno powiedziec co z tą depresją :baffled:.Tak czy siak humor odrobinę lepszy niż wczoraj.Pogoda czyni cuda.Przynajmniej tak jest w moim przypadku.Tak sobie myślę że kto wie czy wczoraj nie poczęła się Oliwka lub Oliwier:confused:.

Do góry