reklama
Nefretete - fajny chlopak
Kasia8118 - a moze upchniemy gdzies Twoja tesciowa i moja mame z dzieciakmi, a same sie gdzies bedziemy relaksowac ;-)
Sylwia - Maciek tez lubi "sprzatac", dojrzy jakis maly paproszek na dywanie i dawaj za niego, tymi malutkimi paluszkami wydlubuje i od razu do buzki
Kasia8118 - a moze upchniemy gdzies Twoja tesciowa i moja mame z dzieciakmi, a same sie gdzies bedziemy relaksowac ;-)
Sylwia - Maciek tez lubi "sprzatac", dojrzy jakis maly paproszek na dywanie i dawaj za niego, tymi malutkimi paluszkami wydlubuje i od razu do buzki
4muchy
Fanka BB :)
nefretete super chłopak
kasia.j spodnie, bluzy i skarpetki kupiłam w firmie męża. Koszulki w sklepie z końcówkami serii. Były akurat po 1 funcie.:-)
kasia.j spodnie, bluzy i skarpetki kupiłam w firmie męża. Koszulki w sklepie z końcówkami serii. Były akurat po 1 funcie.:-)
4muchy
kasia.j Grattan -firma wysyłkowa. Ja kupiłam akurat tam bo mąż ma zniżkę. Adaś też ma czerwone. Na metce napisane jest że 100% bawełna. Nie wiem gdzie oglądałaś ale w mothercare są ubrania szkolne. Tylko nie wiem czy akurat czerwone bluzy.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j Dorota cośtam w BOYS kupuje:-)
kasia8118
Nefretete mały cudny.Kasia.j pomysł całkiem ciekawy;-).
kasia8118
Doris78 Co u Ciebie?Czemu tak cicho siedzisz i nic nie piszesz?Przeglądasz starą prasę?
reklama
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Nefretete-slicznego masz synalka!!!!!!!!!:-)
Podziel się: