reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej kochaniutkie mam pytanko czy ktoras jak byla w ciazy to miala zawroty glowy?i jesli tak to czego to byla przyczyna?
Bo ja mam juz 3 dni i nie wiem co to bo z abi to tylko na poczatrku mialam:confused: i troche sie martwie. Dzis ide do poloznej moze ona mi powie o co chodzi.

Hejka
cos sie dzis rozpisalyscie- troszkie.
Kasiu8118- no to moze ci sie uda i bedzie Oliwia:-).Poczekamy zobaczymy.

U nas troszkie lepiej , tzn katarek puscil Szymkowi. no i jak zaczyna broic tzn ze juz dobrze:-)

Oleksa- ja nie mialam zawrotow glowy wiec ci nie pomoge.

Hej
Ja juz po wizycie ciotek z Wyke:-)
Oleska- ja tez nie mialam zawrotow, moze np sprawa z cisnieniem:dry:
Kasia8118- stwierdzilysmy ze teraz to nawet juz nie poimprezujemy bo ty moze w ciazy jestes wiec winko odpada, zajarac tez nie mozesz:-p
Monika1213- jeszcze tylko troszke i juz bedziecie razem, swiat znow nabierze barw:-D;-)
A mi sie wlasnie zaczal najgorszy tydzien. Artur po pracy do mieszkanka na remoncik i dopiero moze o 9 w domu i tak co dzien a do tego caly weekend. Nie lubie tego, bleeeeeeee:no:

reklama
Kasia8118- no ja wiem ze wolno ale nie wiedzialam czy ty wiesz ze wolno ja myslalam ze ty sadzisz ze nie wolno a tak to wsio gra:tak::-D
Jak tam przygotowania? Upichcilas cos czy taka cwaniara jestes ze od razu czekasz az tesciowa sie wykaze?;-)

Do góry