reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m ja to podchodzę do sprawy na luzie będzie to będzie:tak:.A jeżeli zrobiłam je wczoraj to przed weselem spokojnie zdążę urodzic bo ślub 22sierpnia więc luz.Ale ja nie wiem czy pojedziemy do Polski bo to przypada zaraz po mojego Radka urlopie i nie wiem czy zgodzą się na drugi bezpłatny w jego firmie:confused::baffled:.Więc może i zdażyc się tak że nas tam nie będzie:no:.

Dorota próbuje połączyc się z bazą ale ciągle jej komputer sie wyłącza:szok::crazy:

Kasia ja widzę, że podchodzi baaardzo na luzie skoro wyliczyłaś sobie już datę porodu:-p:-p:-p

no wkoncu udalo mi sie cos napisac!!!!!!!!!!!!!!Witam sie i Ja dzisiaj rano!!!KASIA8118-OJ NIC TWOIM OCZOM NIE UMKNIE,OJ NIC!!!!!!!!!!!no i prosze i do naszego grona dojdzie kolejna dzidzia!!!!!!fajnie,nastepnym razem jak sie spotkamy to ci przyniose ta ksiazke,bo widze wzielas sie ostro do roboty!!!to sobie wyliczysz co moze ewentualnie bedziesz miala!!!

Doris78 Ty cholero specjalnie czekałaś tak długo z pożyczeniem tej książki żebym dorobiła się następnego łobuza.A tak na poważnie to chętnie poczytam.Jakoś nie wierze że już bym coś zdziałała:baffled:.

reklama
Dobra uciekam skoro nikt nie chcę gadac.Dziwne a niby jestem taka sympatyczna:-p.Idę na długi spacer z moim szalonym synkiem. Mam nadzieję że wózek nie rozkraczy mi się po drodze bo już ledwo zipie.

Do góry