reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Byłam i rodziców dzisiaj a później na foster sq:-) Niedawno wróciliśmy, mały poszedł spac a ja nadrabiam:-)

Proszę się nie bulwersowac, moje koleżanki, że mnie nie ma bo na forum jest więcej większych odemnie obijaczek i na nie się nie krzyczy;-):-p

Doris, nie zapomniałaś jak się pisze na klawiaturze???:confused::-p

Niuńka pamiętaj że tutaj trzeba kupki zbierac po psie:sorry2::sorry2: dlatego właśnie ja bym się nie zdecydowała:no:

Kasia.j to prawda, niezła froterka z tego mojego syna:-D dzisiaj mój tata bulwersował się (oczywiście tak na żarty, bo u dziadków tym naszym dzieciom wszystko wolno;-):tak:), że Dawid nabałaganił a Marcel zaraz to pozamiatał swoją bluzą:szok::crazy::rofl2:

Ampar melduję, że bardzo chętnie wpadnę na kawkę:tak:

Hej dziewczyny nie wiem co mam pisac bo chęci brak do wszystkiego.Chyba ta pogoda wykańcza mnie od środka.Wydaje mi się że dopadła mnie jakaś depresja.Z nikim nie mam chęci gadac:no:.Najgorsze jest to że jutro przyjeżdża teściowa i nie wypada żebym była taka przybita bo kobita jeszcze nie wiadomo co sobie wyobrazi.Mały też mnie denerwuje bo od 3 dni nie sypia w dzień, a i wieczorem wcale nie jest zmęczony i pózno chodzi spac.Wszystko mu się wymieszało w głowie.

1. będe bokserem:-)
2. niezły irek co?:-D
3.ja dopiero sie urodzilem nic nie widzialem, nic nie słyszałam jestem niewinny;-)
4. a może by tak zostać myślicielem?

Załączniki

• IMG_2407.JPG
    IMG_2407.JPG
    269,1 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_2432.JPG
    IMG_2432.JPG
    489,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry