reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 - jakie leniuchy? poprostu sie oddajemy porzadkom domowym :crazy: bo co innego mozna w taka pogode robic :confused:

Mysle o jakims kulkolandzie dzis, ma ktos ochote sie wybrac?

Niunka - mam nadzieje, ze nie bedzie juz plakal. Zobaczymy jutro, bo za bardzo mu nie pasuje, ze to tak dlugo. A dla mnie troche krotko, bo 2,5 godziny. Z dojazdami to zdarze zrobic zakupy :baffled:

reklama
Kasiu8118- gdzie ty masz to slonce:confused:
Kasiu.j- no faktycznie 2,5 godzi. to krotko, ale zawsze cos. A z czasem bedzie dluzej czy tylko te 2,5godz.

U nas ponuro , ale cieplutko. Wlaczone grzejniki , Szymek spi, a ja sie nudze.
Pochwale sie wam co wypyslil moj kochany mezus.

Otoz wpadl na pomysl ze kupimy psa:szok:, troszkie mi sie to nie podoba, bo to tylko klopot, ale on twierdzi ze bedzie w domu bezpieczniej.
Zawsze chcielismy psa owczarka niemieckieho albo haskiego. No ale teraz i w Angli.
Cos mi to zabardzo nie odpowiada. Zobaczymy.
Wczoraj ogladalismy zdjecia psow na sprzedaz , cudne. Ale co dalej.
Ja w domu z Szymkiem niedlugo drugie dziecko i pies. No bedzie brakowalo tylko kota:-D No chyba ze ja dostane z tego calego wariactwa.:-D:-D
ide jesc sniadanko, bo wczesniej nie dalo radny

Widzę że twój ślubny ma podobne pomysły co mój
też wymyślił psa że będę bezpieczna z dziećmi w domu tylko że chce bernardyna
masakra taki wielki pies w domu a kto z nim będzie wychodził i przede wszystkim gdzie jak tu do parku mam 40 min i jeszcze z 3 letnią córką i maluchem który przyjdzie na świat:)
Co za pomysł już to widzę - powiedziałam że będzie sobie zabierał psa do pracy bo ja nie planuje się nim zajmować- bo wiem jaka to odpowiedzialność
jak dla mnie lepiej wybić mu zawczasu taki pomysł - może wyremontuje sypialnie i zapomni choć na jakiś czas o psie:))

Asinka- no to nie jestem sama:-)
A ty u nas nowa jestes bo nie kojarze ciebie?:confused:A moze cos umkolo mojej uwadze:-p

Dziewczyny co tu taka cisza? HALOOOOOOOOOOOOO
Szymon spi juz 2,5godz. moze to i lepiej , bo przespi to chorobsko.

Cześć Dziewczyny

Pogoda jak widać nie nastraja optymistycznie.

U nas niestety choróbsko też się zadomowiło. Julia od 3 dni ma katar:no::no::no:. Adaś na razie dzielnie się trzyma i nie zaraził się jeszcze od Julii.. Mam nadzieję że tak zostanie.

asinka_z witam serdecznie na forum:-):-):-)

Witam
Kasia8118- juz sie usprawiedliwiam- ja dopiero teraz bo rano bylam 3 godziny na play group. Super ze wreszcie powrot po wakacjach:-)
Nefretete- od razu widac ze zaliczasz sie do mam zakochanych od samego poczatku w swoich synkach. Ja jak mojego zobaczylam to nic mnie nie obchodzilo, cos tam do mnie gadali a ja tylko do meza w kolko nawijalam jaki on piekny, patrz jaki on sliczny i zamknac sie nie moglam:-D:tak: i tak mi zostalo:-p:laugh2:
Niunka- ja tez bym chciala pieska dla szymcia ale wiem ze nie ma szans:no:- wyjazdy:no:
Sylwia.m- dzwonila do mnie dorota i zaprosilam was jutro na kawke po odbior bramek. Co ty na to? Moze tak okolo 11?;-)

Tulasy dla choruszkow;-) Ja wlasnie zakupilam dzisiaj worek cytryn i miod i nam serwuje. Tzn sobie aktualnie a Szymciowi trzasne mieszaneczke jak wstanie
No to tyle na razie

Czesc Mamuski
U nas tez ABi chora juz 3 dzien ma katar i kaszel dzis troche oby jej przeszlo.
Ja mam okropne zawroty glowy nie wiem o co chodzi kawa mi tez nie pomogla sen tez nie i sama juz nie wiem co robic bo jak chodze to mam wrazenie ze zaraz sie przewroce:szok:a witaminy nie wiem co sie dzieje:no:
Ale ci zazdroszcze nefre tez juz bym chciala miec to drugie malenstwo przymnie nie we mnie :-D ale do stycznia jeszcze daleko a ono niezle mnie kopie :happy:moze to bedzie chlopiec tym razem:confused:

CZESC DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!a JA wkoncu mam ten MOJ UKOCHANY KOMPUTEr!!!!!!!!Ale tak i tak znowu nawala!!!nie moge cos tych buziek wkleic!!!Dziekuje bardzo za zyczenia dla Dawidka!!!Nefretete-gratulacje!!!wkoncu masz swojego dzidzisia,napewno jest sliczny i czekamy na pioerwsze zdjecia.AMPAR-rozmawialam z Sylwia i bedziemy u Ciebie!!KASIA8118-wrocila nastepna NUDZIARANIUNKA-moj Kubus tez mnie namawia na psa,kotka ale jak na razie mieszkamy w bloku to mu to wybilam z glowy,ale jak bedziemy miec domek to kto wie...ASINKA Z -witam na forum,sama tutaj dawno nie bylam az mi dziwnie!!!A Ty jestes w ciazy,tak??a ktory miesiac?wiesz co bedziesz miala?a gdzie mieszkasz w Bradford??BRYDKA-A CO sie z Toba dzieje??wogole Cie nie widac!!????Fajnie sobie mieszkanko urzadzilas!!4muchy-podobalo sie Adasiowi w polskiej szkole??bo mojemu Kubusiowi tak.dobra koncze bo mi Dawid sie do schodow zbliza!!!!!!!!!

U mnie Maciek tez pociagajacy, ale na szczescie daje sobie odciagac katarek. To dla wszystkich maluszkow duzo zdrowka!!!!!

My pojechalismy do kulkolandu dzis. Dzieciaki sie wyszalaly. Maciek nie zasnal, wiec powinny chlopaki szybko pasc. :-)

Niunka - przez ten rok chodzi tylko po 2,5h dziennie, to jest pre-school, ale i tak sie ciesze. W koncu pepowina na dobre zostala odcieta, bo tak to wszedzie ze mna byl.

reklama
Do góry