reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Faktycznie tu cisza :-)

Ja tez jestem, ale tylko przez chwile. Myslalam, ze wiecej bede miala do czytania. Zmykam w takim razie do swojej lektury, koncze czytac kryminalek i juz sie nie moge doczekac co dalej bedzie.

Wspolczuje Ci kama, bo moj pracuje 3 weekend z rzedu i ja juz mam dosc! Ale obiecal, ze pozniej bedzie robil sobie 3-dniowe weekendy :-)

reklama
Dzień dobry :-).Zacznę od tego że dostaniecie ochrzan że nic nie piszecie.Jeden dzień człowiek nie pilnuję i już macie wakacje.Sylwia.m czemu nie pilnujesz porządku?Jezu co za pogoda mam już dosyc.Czy to warto się ubierac?

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miauuu... Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Dawidku Kochany!!!

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Twoich Pierwszych Urodzin.
Zdrowia, Szczęścia i Uśmiechu Każdego Dnia!!!!!

blog1511120421503od3.gif

Ja też oczywiście składam życzenia Dawidkowi:-).Sylwia.m jakiś kacyk tam jest po imprezce:tak:.Imprezka oczywiście udana:tak:.Muszę się pochwalic że byliśmy wczoraj oglądac mieszkanie Ampar3 i przy okazji wpadliśmy do tego lokalu co byłyśmy na spotkaniu z mężami na obiedzie bo okazało się że to jest bardzo blisko od Ampar i Brytki.Chłopaki trochę się wybiegali i wyskakali w kulkach i dalej to już imprezka u Ampar w domu.Oczywiście jeszcze tym na BD7.Brydka gdzie wczoraj byłaś chciałyśmy wpasc do Ciebie z flaszką a tu nikt nam drzwi nie otworzył :no:.

Ostatnia edycja:
witam
06.09.2008 godz. 18.30 ALEXANDER LEON przyszedl na swiat. 55cm, 3520g piekny i zdrowy :) od czwartku walczylismy zakonczylo sie jednak cesaarka. mam nadzieje ze we wtorek juz bede w domku i wtedy napiiszewiecej co sie wydarzylo. pozdrawwiam

reklama
Do góry