reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - napisz mi jak sie nazywa ten alkohol co ciebie pilam, bardzo mi smakowal , moj sie likierek sie skonczyl wiec musze cos zakupic i chyba sie upic:-D, bo co tu innego robic w taka pogode.

A teraz prosze mi tu pisac ja odzwyczaic dziecko od budzenia w nocy. Szymon budzi sie dwa razy na mleko. Probowalam dac mu wode , ale ni kakij. Chce mleko i koniec.
A przeciez dzieci w tym wieku juz nie sa glode w nocy.
Pamietam jak Kaska.j mi kiedy pisala o tej wodzie czy herbatce. Ale sama juz nie wiem.
A moze z czasem sam nie bedzie sie budzil, co?

reklama
Niuńka to się nazywa Sheridan's:-) Miłego chlania;-)

Mi Marcel budził się na cyca. Postanowiłam którejś nocy, że już mu nie dam i jak się obudził to go lulałam aż zasnął i nam się udało już po dwóch nocach chyba:tak: Jednak do tej pory potrafi budzic się w nocy, ale wtedy wystarczy tylko smoczek i śpi dalej

Niunka nawet jak mi zabiora zasilek to zadna strata. Dostajemy raptem 80 funtow miesiecznie CHTC,a ja zarobie okolo 420 na miesiac.

Kama- no to ci sie kalkuluje, bo ja mam ok 500 miesiecznie i nie wiem ile mi zabiora jak zaczne pracowac te 15 godz. tyg, Nie wiem czy bedzie mi sie oplacalo. A musze doliczyc dojazdy , bo watpie ze znajde gdzies blisko.Ja pewnie zarobilabym ok 360. , ale nie wiem jak to sie ma z tymi zasilkami.

reklama
Kasia8118+ myslalam ze moze do kulkolandu przy lidlu+ do lidla wiem ze droge znasz:-)
Niunka+ nie pociesze cie, chyba niektore dzieci tak maja. Mojej siostry maly ma 3.5 i dalej sie budzi na mleko:-(
Kasiaj+ ty cwaniaro;-)
Ide szukac sprzet do kuchni pa

Do góry