reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Żyje i mam się dobrze:-).Dzięki Sylwia.m że chociaż ty się o mnie martwisz bo reszta to ma mnie w d...Ampar3 może byc ten koło Lidla.A fajnie tam jest?Lepiej niż w tym na BD6?Oby nie było tam jutro imprezy.Bo co wtedy ?

reklama
Widzisz Niunka jak mnie nie było na posterunku to reszta się rozbrykała i nic nie napisała.A ja byłam trochę zajęta bo musiałam skoczyc na zakupy i ugotowac coś na imprezkę do Ampar żeby nie było że chamka jestem:happy:.

Kasia8118- to pojedziemy na inny;-)Kolo lidla jest innaczej ale czy lepiej to sprawdzimy:tak:
Niunka- jakie paluszki:wściekła/y:Ja na jutro obiadu nie mam. O suchym pysku bede do wieczora:-D

Witam wszystkie z rana.Nocka była ciężka bo mały spał z nami większosc nocy i wiecznie jęczał.Nie wiem czy się trochę nie przeziębił:baffled:.Przez sen zrobił kupę i musiałam w nocy go przebierac.I na to wszystko tak mocno lał deszcz że spac nie można było.Strasznie stukał o parapet.

Witam z rana:-)

Kasia8118 to pochwal się co tam dla Ampar przygotowałaś???

Niuńka i jak dzisiaj nocka??? Postanowiłaś coś zrobic czy odpuszczasz aż sam sie nauczy??

U nas dzisiaj kolejną noc Marcel obudził sie o 2:szok: i chciał do nas do łóżka:szok: Obawiam się, że weszło już mu to w krew:-:)wściekła/y:

Cześć dziewczyny:-)
Kuba do tej pory w nocy pije mleko ,ale nasz pediatra stwierdził że skoro w dzień wcale nie je produktów mlecznych ,bo na widok mleka ma odruchy wymiotne to mamy mu to mleko dawać aż sam nie odstawi :tak:

reklama
Do góry