reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Dawidku- wszystkiego naj naj lepszego , duzo zdrowka i usmiechu :-)
Nefretete- serdeczne gratulacje, zeby malenstwo chowalo sie zdrowo.:-)
Czesc , ale tu cisza.
My walczymy z Szymka katarkiem:-(, biedak zakatarzony na maxa. Leci mu z noska jak woda z kranu. Ciagle biegam za nim z husteczka.
U nas weekendzik caly w gosciach, co chwila ktos. Zaczela Aska z Sheridonsem, miammm:-), potem kuzynostwo zostalo na noc skonczylo sie na obaleniu litra wisky, dzis z rana odwidzil nas kolega , a potem znajomi, no i jeszcze nie koniec, bo czekamy na znajomych.
Jak czasami sie nudzimy tak teraz az za duzo.
Mnie dzis troszkie boli glowka po tej wisky, a ja stara i glopia to na koniec polalam se likierku i teraz mam za swoje.
Aska- dzieki za mile spotkanie no i za ...........Kiedy nastepne spotkanie ?
Sylwia- probuje caly czas z Szymkiem , ale chyba jakos sam zrozumial , bo od 3 nocek raz sie tylko budzi.:-)
No lece bo zaraz mam gosci.
Nefretete- serdeczne gratulacje, zeby malenstwo chowalo sie zdrowo.:-)
Czesc , ale tu cisza.
My walczymy z Szymka katarkiem:-(, biedak zakatarzony na maxa. Leci mu z noska jak woda z kranu. Ciagle biegam za nim z husteczka.
U nas weekendzik caly w gosciach, co chwila ktos. Zaczela Aska z Sheridonsem, miammm:-), potem kuzynostwo zostalo na noc skonczylo sie na obaleniu litra wisky, dzis z rana odwidzil nas kolega , a potem znajomi, no i jeszcze nie koniec, bo czekamy na znajomych.
Jak czasami sie nudzimy tak teraz az za duzo.
Mnie dzis troszkie boli glowka po tej wisky, a ja stara i glopia to na koniec polalam se likierku i teraz mam za swoje.
Aska- dzieki za mile spotkanie no i za ...........Kiedy nastepne spotkanie ?
Sylwia- probuje caly czas z Szymkiem , ale chyba jakos sam zrozumial , bo od 3 nocek raz sie tylko budzi.:-)
No lece bo zaraz mam gosci.
asiunia221
Mama Oleńki i Philipa
Dla Dawidka!!!
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Nefretetete gratulacje!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Mieliśmy chwilę grozy Pamiętacie dziewczyny jak gadałyśmy u mnie o tym jak dzieci się zanoszą od płaczu Dorota mówi, ze chyba sobie wykrakała bo dzisiaj Dawid po tym jak się uderzył tak bardzo się zaniósł, że aż siny się zrobił Trochę to trwało ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, uffffff. Dawidka tak mocno to wymęczyło, że od razu zasnął u Doroty na rękach.
Nikomu nie życzę żeby był świadkiem tego a tym bardziej nie życzę żadnemu rodzicowi, żeby przeżył to co przeżyli Dorota z Januszem
Mój Marcel tradycyjnie juz śpi
Niuńka no ładnie czyli cały weekend na rauszu
W imieniu Doroty a raczej Dawidka bardzo dziękuję wszystkim ciociom za życzenia
Co prawda przyjęcie urodzinowe dla Dawidka Dorota robi dopiero w październiku jak jego chrzestna przyjedzie ale dzisiaj i tak byliśmy na kawce i torciku ze świeczką:-):-)Mieliśmy chwilę grozy Pamiętacie dziewczyny jak gadałyśmy u mnie o tym jak dzieci się zanoszą od płaczu Dorota mówi, ze chyba sobie wykrakała bo dzisiaj Dawid po tym jak się uderzył tak bardzo się zaniósł, że aż siny się zrobił Trochę to trwało ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, uffffff. Dawidka tak mocno to wymęczyło, że od razu zasnął u Doroty na rękach.
Nikomu nie życzę żeby był świadkiem tego a tym bardziej nie życzę żadnemu rodzicowi, żeby przeżył to co przeżyli Dorota z Januszem
Mój Marcel tradycyjnie juz śpi
Niuńka no ładnie czyli cały weekend na rauszu
Brydka
Optymistycznie...
Nefretete, wszystkiego Dobrego dla Was obojga :*****
Wykrakałam rozmową :-)
Wykrakałam rozmową :-)
Sylwia - niezapomniany roczek to bedzie dla Doroty, dobrze, ze nic sie nie stalo; moj Maciek tez spi, ale on sie jeszcze kilka razy obudzi :-(
A moje chlopaki pojechaly na kregle ze znajomymi. Zaraz pojade ich przywiesc do domu. A mnie sie generalnie nic nie chce. Mama mnie tu rozpieszcza, za co chce sie wziac to juz zrobione i tak sie rozleniwiam z dnia na dzien :-( Szok przezyje jak wyjedzie i spadnie mi wszystko znow na glowe.
A moje chlopaki pojechaly na kregle ze znajomymi. Zaraz pojade ich przywiesc do domu. A mnie sie generalnie nic nie chce. Mama mnie tu rozpieszcza, za co chce sie wziac to juz zrobione i tak sie rozleniwiam z dnia na dzien :-( Szok przezyje jak wyjedzie i spadnie mi wszystko znow na glowe.
kasia8118
Fanka BB :)
Nefretete101 Gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-).Super że pojawił się nowy facet w naszym gronie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).
Kasia8118 - tak sobie szperalam teraz po necie i znalazlam jakis kulkoland kolo Ciebie, rzut beretem patrzac na mape, Tiddley Peeps Location
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Sylwia- no to byl roczek, dobrze ze wszystko ok, ja tez wiem co o tym zanoszeniu, Szymek tez czasami sie tak zanosi ze oddechu nie moze zlapac, siny i wyglada jakby zamarl na chwilke. Straszne., Pamietam jak mial 4 miesiace i bylam z nim w szpitalu , od tego placzu , a raczek krzyku tak sie zaniusl ze lekarze musieli przerwac wbijanie igly i go prawie reanimowac, mowie ci szok. Doskonale rozumiem Dorote co biedna przechodzi.:-(
Kasiu.j- ty to masz dobrze , co ty zrobisz jak mamuska pojedzie? Chyba bedziesz musiala sobie jakas starsza pania najac;-):-)
Lece kapu , kapu. Dobranoc.
Kasiu.j- ty to masz dobrze , co ty zrobisz jak mamuska pojedzie? Chyba bedziesz musiala sobie jakas starsza pania najac;-):-)
Lece kapu , kapu. Dobranoc.
reklama
oleska
Fanka BB :)
Nefretete gratulacje :-):-):-):-):-)
Podziel się: