reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kama - do bradford z Leeds nie jest daleko to raz, a dwa dziewczyny z Leeds sie spotykaja w polskim klubie we wtorki, bylam tam u nich raz, skladaja sie na kawe, herbate, jakis luksusow moze nie maja, ale w zasadzie to chodzi o spotkanie z innymi ludzmi :-) a co w tym czasie robi Maksik?

reklama
Do polskiego klubu kochana to ja mam taki hektar,ze naprawde sama podroza Maksik by sie zmeczyl,a potem marudzil,wiec nawet nie planuje takich wypadow. Jak bede w pracy to mlody bedzie z tatusiem:-)

Niunka- ja wiem ze wygladam na osobe ktora potrafi wszystko, niestety oprocz marchwiowej. Ale wyprobuje bo moj uwielbia marchewke:-)
Kasiaj- no nie mow ze w taka pogode szlas zawiezc stroj.:szok:Ale rozumiem ze auteczko pod domkiem i pod sama prace, tak?:-D
Kamalodz- no wlasnie z leeds tylko 18 min pociagiem. Juz dawno powinnas sie zdecydowac:tak:;-)

Ampar - no oczywiscie, ze auteczkiem :-) meza wygonilam rano na rower, co by dzielnie walczyl z tymi swoimi kilogramami; wredna zonka ze mnie, co? :confused:

Moj padl na iglu piglu:-D, a ja szybko musze na poczte rachunki zaplacic:wściekła/y: Nienawidze tego .
Kama- a jak wyglada sprawa z benefitami , ile ci odciagna z zasilkow. ?

reklama
Niuńka według mnie to jest tak samo bezpieczne jak wyciąganie pieniędzy z bankomatu (zawsze może jaskiś gnojek czyhac na mnie za rogiem), ale oczywiście to Twoja sprawa jak płacisz:-)

Moje dziecko śpi już 2,5 godziny:szok::szok::szok: Jeszcze nigdy mu się nie zdarzało spac w dzień tak długo, aż poszłam sprawdzic czy oddycha:szok:

A pomidorówka wyszła mi pyyyyszna:-D:laugh2:

Do góry