kama - do bradford z Leeds nie jest daleko to raz, a dwa dziewczyny z Leeds sie spotykaja w polskim klubie we wtorki, bylam tam u nich raz, skladaja sie na kawe, herbate, jakis luksusow moze nie maja, ale w zasadzie to chodzi o spotkanie z innymi ludzmi :-) a co w tym czasie robi Maksik?
reklama
ampar3
Fanka BB :)
Niunka- ja wiem ze wygladam na osobe ktora potrafi wszystko, niestety oprocz marchwiowej. Ale wyprobuje bo moj uwielbia marchewke:-)
Kasiaj- no nie mow ze w taka pogode szlas zawiezc stroj.Ale rozumiem ze auteczko pod domkiem i pod sama prace, tak?
Kamalodz- no wlasnie z leeds tylko 18 min pociagiem. Juz dawno powinnas sie zdecydowac;-)
Kasiaj- no nie mow ze w taka pogode szlas zawiezc stroj.Ale rozumiem ze auteczko pod domkiem i pod sama prace, tak?
Kamalodz- no wlasnie z leeds tylko 18 min pociagiem. Juz dawno powinnas sie zdecydowac;-)
kasia8118
Fanka BB :)
Ampar3 a gdzie my jutro zabierzemy nasze małe potwory w taką pogodę???
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Moj padl na iglu piglu, a ja szybko musze na poczte rachunki zaplacic Nienawidze tego .
Kama- a jak wyglada sprawa z benefitami , ile ci odciagna z zasilkow. ?
Kama- a jak wyglada sprawa z benefitami , ile ci odciagna z zasilkow. ?
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Niuńka czemu nie płacisz przez internet?????? Ja juz od dawna na pocztą nie chodzę
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Sylwia- ja tam nie ufam takim platnosciom.Dlatego latam na poczte.
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Niuńka według mnie to jest tak samo bezpieczne jak wyciąganie pieniędzy z bankomatu (zawsze może jaskiś gnojek czyhac na mnie za rogiem), ale oczywiście to Twoja sprawa jak płacisz:-)
Moje dziecko śpi już 2,5 godziny Jeszcze nigdy mu się nie zdarzało spac w dzień tak długo, aż poszłam sprawdzic czy oddycha
A pomidorówka wyszła mi pyyyyszna
Moje dziecko śpi już 2,5 godziny Jeszcze nigdy mu się nie zdarzało spac w dzień tak długo, aż poszłam sprawdzic czy oddycha
A pomidorówka wyszła mi pyyyyszna
Podziel się: