reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A co wy sie tu od sympatycznych wyzywacie:-D
Niunka- jak robisz zupe marchwiowa?
Kasia8118- ja tez mam nadzieje na aniolki jutro ale przy tej pogodzie to wszystko sie moze zdarzyc. Moj tez spi od 1:-)
Wlasnie otworzylam ostatni sloik rosolu szymona i zepsuty. Nie mam nic na obiad dla niego a nie wyjde, nie ma szans. Chyba bedzie jajecznica:-p
Sylwiam- a ty jaka zupe gotujesz? Brak mi pomyslow ja tylko rosol, pomidorowa i krupnik robie:-(

Mnie do wyjscia z domu zmusil szacowny malzonek :crazy: Zapomnial sobie wziac ciuchow do pracy, a jechal rowerem i nie za bardzo mu pasowalo paradowanie po firmie w obcislych, czarnych krotkich spodenkach. :-p

A ja mam dzis barszczyk czerwony, a na drugie pieczen schabowa z ziemniaczkami i surowka. Mlody tez zjadl barszczyk zmiksowany z burakami, ziemniakami, kurczakiem i natka pietruszki. Jak tak dalej bedzie jadl to bedzie z niego niezla kluseczka :-)

Sylwiam- no to mi pomoglas nie ma co;-)
Kasia8118- ja tez juz nie wyrabiam. Najgorsze jest to i nie wiem skad ta prawidlowosc ale z nudow strasznie dupsko rosnie. No bo przeciez chyba nie od kilku tostow, co?:zawstydzona/y::szok:

Ampar- a co ty zupy marchwiowej nie umiesz gotowac:confused:
Normanie gotujesz jak kazda inna tylko dojesz duzo marchwi i na koncu jak juz jest miekka to ja rozgniatasz.
Miammmmmmm. Palce lizac.
A pomidorowkie tez lubie

reklama
Hejka laski!!!!
Co zescie z pogoda zrobily:szok:
Nefretete gratuluje,bo juz pewnie po wszystkim:-)
Od poniedzialku wracam do pracy,co prawda tylko na 15 godzin w tygodniu,ale ciesze sie niesamowicie,bo chce do ludziiiiii!!!!!
Wy macie siebie tam w Bradford i mozecie sie spotykac,a ja sama jak palec:-(
Maksiorek ma juz 5 zebow,wychodza jak grzyby po deszczu:-D

Do góry