reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc kochane
Ale mialam dzien :crazy:ciesze sie ze sie skonczyl.
Normalnie wyszystko musisalam przestawiac przez ta nowa sofe bo jest troche wieksza niz ta stara no i prawie juz skonczylam:tak:
Moje dziecko dzis bylo w miare grzeczne choc to w brzuchu niezle mnie kopie:rofl2: chyba taka druga Abi z niego wyjdzie az strach sie bac.
nefre powodzenia kochaniutka dasz rade!!Trzymamy kciuki!
Ampar tobie to dobrze ze wszystkich stron mieszkaniami cie zarzucaja:-D tez bym tak chciala tylko domki poprosze;-)

reklama
Nefretete - oby bylo szybko i bez problemow, czekamy na relacje i fotki :-)

Niunka - no wlasnie co z ta Kasia, bo tu sie kolejka ustawia :-) ja tez bym byla chetna na jakies podciecie

Brydka - czytalam o tych murzynach, nie badz sep i sie podziel jednym :-D

A Kubus dzis calkiem, calkiem w szkole. Troche sie ociagal z zostaniem, ale zabawa go jednak wciagnela. Jak sie zorientowal, ze nas nie ma, to tylko "kroszeczke plakal" :-) Potem go obserwowalam przez szybe jak fajnie sie bawil, lobuziak juz teraz z niego wychodzi i przywodca stada. :-D Beda mialy kobitki z nim troche roboty.

Hej dziewczyny,
Szybkiego porodu dla nefretete. No moja mala juz sie ma lepiej ale tak mi sie wydaje ze to jest zabkowanie bo tak mi sie slini... Bylismy dzis w shipley w tym kulkolandzie fajna sprawa mala sie wyganiala nawet zdazyla poprzytulac jakiegos chlopczyka . Ja dalej sie mecze z katarem i szal mnie bierze bo nos mam zatkany.Planujecie jakies spotkanie w przyszlym tygodniu, bo ja bym byla chetna.
Pisalyscie ostatnio o zapisaniu dziecka do szkoly czy to znaczy ze juz mam sie o to starac tam gdzie chce a ja myslalam ze za rok to zrobie?

Asiunia- ja tez sie ciesze bardzo. Moge zrobic po swojemu no i ja chcialam mieszkanie. I podpinam sie do pytania kasi ja juz w zeszlym tygodniu pytalam i nic:-);-)
Kasiek25- jak masz to daj namiary na ten kulkoland:tak:Moze jakas strone albo adres
Brydka- a te murzyny to w kwocie czynszu sa do roznych prac czy jak? bo ja wlasnie widzialam ze na tydzien jest 18f service charge:confused:

reklama
Czynne jest codziennie od 10 do 18 a placi sie do lat trzech 2 funty a wiecej 3,5 funta. Nazywa sie JIMMY G'S jest ono widoczne z tego duzego ronda w shipley trzeba jechac ta droga co jest kolo listen parku za do ronda to centrum jest tak po przekatnej ronda.Tylko ze to nie jest takie duze ale moze byc. A moze wiecie o jakims na BD2?

Do góry