reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No wkoncu jestem.Moj walczyl przy kompie caly wieczor , :wściekła/y:
Nefretete- szybkiego porodu , trzymam kciuki;-):-).
Aska- zapraszam serdecznie. Mam nadzieje ze tym razem dotrzymasz slowa.;-)Bierz siostre i przybywajcie.
A Kasia wraca ok18. , ale ja jestem pierwsza na liscie na wloski:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu.j- a ty co chcesz robic z wlosami?

Kasiu8118- moze raz sie wybierzemy razem do kulkoladnu?

reklama
Kasia, ten kulkoland w Shipley to porażka dla takich maluszków jak nasze, bo tam jest jedna zjeżdżalnia i kilka samochodów dla dzieci maniejszych i więksi są od 4 lat, więc bez rodziców, nie opłaca ci się jechać. Takie moje zdanie.

dzien doberek .
U nas zimota jak diabli, juz centralne dziala.
Szymek spal dzis cala noc z nami.
pierwszy raz po pol roku i chyba mu sie dobrze spalo bo obudzil sie raz a nie dwa.:-)
Brydka-
To to szkoda z tym kulkolandem.
Akasia25 tez tam chyba byla ze swoja mala.I ponoc wszystko ok.

No szkoda, ale jak się mieszkało to się szło, a teraz mam dwa, bo i farmę Niedaleko i kulki 5 min od domu, więc wiesz, nie narzekam.
Piękna pogoda, za.... a Ja muszę do miasta ..... wrrrrr. Hej Niunia

Dziendobry

Mojemu Kubie w tym kulkolandzie w Shipley to podobaja sie tylko samochody. Na zjezdzalnie boi sie chodzic, bo sa strome. Maciek troche pojezdzi w jezdzikach i na kulkach, ale go to jeszcze nie porywa. I chodzimy tam, bo mezus obok pracuje i go odbieramy czasem z pracy. Bardzo mi sie spodobal ten kulkoland co bylysmy ostatnio. Dla maluszkow fajny i Kubus sie wyszalal, ale to mysle zasluga kolegow.

A dzis to nie mam pomyslu co robic w taka pogode. Jutro mama ma urodziny i cos musimy z tej okazji wymyslec.

Niunka - chce troche podciac, bo przestaly sie ukladac i przez ta cholerna pogode sa klapniete :crazy:

Brydka - na farme chodzisz na piechote? :confused:

Hej Hej Hej:-):-)

Wczoraj byłam cały dzień u rodziców a wieczorem fryzjerka u mnie była:tak: Ja mam włoski zrobione a i Marcel zaliczył pierwsze cięcie:-D:laugh2:
A dzisiaj miałam tyle do nadrobienia, że szok:szok:

Kasia8118 pytałam męża czy Cie widział i powiedział, że nie. Tylko mówi, że jak Ty go widziałaś to powinnaś podejsc, przywitac się, dac buzi;-):tak:

Nefretete ciekawe czy tulisz juz swoje maleństwo:-) Kurcze, właśnie przeżywasz swoje najpiękniejsze chwile w życiu:-) Przynajmniej dla mnie tak było:tak:

I co tam jeszcze........nie wiem:-p:rofl2:

reklama
Do góry