reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kochanie, pasja, siedzę wieczorami, wyłączam się i mnie nie ma, albo z rana i robię ;) Dziękuję .... najbardziej jestem dumna z tego, że otworzyłam swój temat na Gronie i zebrałam moje mamuśki byśmy robiły to razem ( te co robią ) i dzielimy się pasją, pomysłami, dodatkami :-) Strasznie się cieszę.

No i moja Kasia mnie zabiera w przyszły piątek na wypad lasek, więc Olo zostaje z tatusiem, a mama jedzie z samymi laskami - pierwszy raz takie poważne moje wyjście, więc :-) No i zapowiada mi się miły weekend z moja Kasią, więc super :-)

Dobry wieczor dziewczyny!!!!
Ja wlasnie ogladam "Nigdy w zyciu" co prawda znam ten film na pamiec ale nie ma nic ciekawego w telewizji!!!Jutro ostatni dzien do pracy i weekend wolny!!!A Olenka dopiero 15 wrzesnia idzie do przedszola,nie wiem dlaczego tak pozno:confused:
Ampar-ciesze sie razem z toba nowym mieszkankiem i sasiadami!!!!
Nefretete-trzymam kciuki,badz cierpliwa,jeszcze chwilka i bedziesz miala juz swojego dzidziusia!!!
Niunka-masz sobote wolna bo bym na 100% wpadla!!!jakos musze odreagowac po pracy!A kiedy Kasia? wraca bo musze cos zrobic z moimi wlosami!!
Kasia8118-Super zdjecia z wakacji!!!!Laseczka z ciebie:tak::tak::tak:(tylko pozazdroscic)
Myszavik-fajnie ze sie odezwlas!!!!
Brydka-tez weszlam na twoja stronke-SUPER!!!!!:tak::-D:-)A twoj synek przesliczny!!!!

reklama
Do góry