reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ale pogoda, u nas leje, ze tragedia:no::no::no:, gdyby nie sasiad to niezle bysmy zmokly, chyba ja tez zaopatrze sie w kalosze:baffled::dry:

Ciekawe jak poszlo Nefretete, mam nadzieje, ze juz tuli swoja kruszynke :tak:;-)

Brydka co ty taka jestes podzielilabys sie choc jednym murzynem:laugh2::laugh2::-p, zaraz bede dzialac ze scrapami;-)

Pozdrawiam i milego dzionka zycze, musze sie przygotowac na przyjazd tesciowej, wiec pewnie bede zagladac tylko przy kawce:sorry2:

reklama
Dziendoberek, ale paskudna pogoda ,caly dzien w domku.
Jesli dziewczyny wybieracie sie do jakiegos kulkolandu to my chetnie tez pojdziemy z wami w przyszlym tygodniu rozumiem. A moja to mnie tak dzis wkurzyla ze mialam jej ochote wlac klapsa w pupe. Ja jej kaszke daje a ona ja wypluwa, ale mialam nerwa.

Witam z rana.Pogoda to jest taka że szok.Nawet nie widzę co się dzieję za oknem tak mocno pada.Sylwia.m jak ty mi tak piszesz to ja nie będę się następnym razem krępowała i go odpowiednio przywitam:tak:.Jak go wycałuje to się chłop zdziwi:-D.Rany co my będziemy dzisiaj robic:cool:?Ciekawe jak Nefretete oby wszystko było ok.

Kasia8118 to jak ja mu to powiem to teraz będzie całymi dniami tam krążył;-)

Ale nudyyyyyyy:szok::szok: Pojadę chyba do Matalana później, tzreba Marcelkowi jakąś cieplejszą kurtałkę kupic:baffled:

No widze ze u wszystkich pogoda do d....:wściekła/y:
Kasiek- no ciekawe ja NEF... moze juz urodzila i tuli swoje malenstwo:-)

No a do tej pogody jeszcze SZymon marudzi:wściekła/y::angry:

HEj kochane u nas tez pogoda koszmarna podobno kilka dni ma byc bardzo deszczowo:crazy: lipa.
Abi mi sie chyba troche podziebila bo ma katar :-(
Moze jakos w przyszlym tyg umowimy sie do jakiegos kulkolandu bo ja dzis to nigdzie nie wychodze:no:

reklama
Do góry