reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
ja tam sie narazie z doncaster wyprowadzać nie będę :-Dtakże luzik poza tym my chcemy dom. flat nie wchodzi w grę bo mamy za dużo gratów. a w domu jesli nie będzie piwnicy to w ogrodzie można jakiś szałasik zmontować...:-D no i musi być zgoda na trzymanie zwierząt bo przecie mojej kochanej Korby nigdy nie oddam;-). Biedactwo moje małe sie przeziębilo i musiałam jej podać rutynki troszke, a teraz ululana śpi zawinięta w naszej pościeli... mam nadzieje że jutro będzie jej lepiej i juz tak kichać nie będzie...
przed chwilą gadałam z teściową na skypea... jak ja żałuje, że musiała wracać do Polski ech... jako pewnie jedna z nielicznych moge powiedzieć, że moja teściowa to równa babka :-)
Brydka kochana jesteś :-):-D:-)

Uprawiłam seks z 10 murzynami Kasia.... wolę to niż tę beznadzieją bajkę...
Nefretete, wcale nie jestem kochana, ale oczekiwanie na bobaśka to coś wspaniałego, póki chce mu się wyjść, a Ja się naczekałam. Oj naczekałam.... ;-)
Mam jutro jechać do Shipley, nie fajnie, zabrać papiery od lekarza... pojadę

Sprawdzilam to mieszkanie i to jest w wysokim bloku wiec nie jade:-)
Jade na zakupy
Jakos ladnie sie zrobilo trzeba by sie ubrac:-D:tak:

Wiecie co jak sie nie wypowiadam co do tych murzynów, rasistka tez nie jestem a jak ktos daje rade.... mi chyba pozostal Maka Paka:-D:-D:-D:-D

nefretete101- moja tesciowa przyjezdza do nas jutro, jak chcesz to sie z Toba podziele i podesle Ci na kilka dni:-D, a ta Twoja dzidzia to maly uparciuszek dobrze mu w Twoim brzuszku:tak:;-). Mnie jak pamietam przed porodem energia rozpierala i wciaz sprzatalam , wiec moze juz niedlugo sie rozdwoicie:-D:-):tak:

reklama
Do góry