reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Moje dziecko wlasnie je jablko, pogryzie soczek wyssie i reszte wypluwa.

No a wczoraj wieczorkiem to moj dal mu paluszki i jakl sie skonczylo. Zygal na calego:wściekła/y: Ach te chlopy zawsze madrzejsze

Kasia8118- z homehuntera ale bedzie wiecej osob ogladac wiec jakby co to powiem ze do poniedz czy wtorku musze wiedziec bo mam propozycje , nie to nie
Niunka- wymarzone to chyba tylko moje wlasne ale ja ostatnio na 3 sypialnie wysylalam wiec a nuz

nas juz tez wpisali na liste oczekujących na mieszkanie. na stronie home choice możemy składać aplikacje o domy jakie sie w danym momencie pojawiaja... ale nie koniecznie musimy zobaczyc ktory kolwiek bo ktos kto czeka przed nami moze sie zdecydowac... jak narazie są dwa ktore ewentualnie by sie nadawały ale daleko od centrum... poczekamy moze trafi sie kiedys cos blizej :baffled: jak narazie to odmalowalismy chatkę więc nam sie nie śpieszy... choć było by miło;-)

Nefretete, jak Amparowa weźmie mieszkanie w Bingley to możesz zagadać z naszym Housingiem i zamiast niej, no b może jej się bardziej tamto spodoba. Grunt to wiedzieć, co się chce, ale to Bingley Marta ?

reklama
Do góry