reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czemu za późno, nie za późno, może zrezygnować z tego mieszkania, umowę podpisała, ale to nie znaczy, że nie może jej zerwać, ponoć w każdej chwili.
Ampraowa, a gdzie po panele śmigasz ? Olek mi padł, też

Ja już nie pierwszy raz słyszę że jak ktoś się decyduję się na jakieś mieszkanie to nagle inne agencje też się budzą z propozycjami.To jest nienormalne bo normalnie to nigdy by się nie odezwali pierwsi

Kasia8118- no teoretycznie niby nie ale tak na poczatku to chyba musze pojechac bo jak mi tak tchu w piersiach az zabraknie z wrazenia no to nie moge tak zostawic tego, no nie?
Brydka- jade do wickes bo tam maja moj kolor w promocji rustic dark oak

niunka- ja to systematycznie od 4 tyg w soboty jestem na dyskotece, 2 tyg temu w niedziele robiliśmy malowanie domku, poniedziałek sprzątam generalnie kuchnie i salon, a we wtorek naszą sypialnie i łazienke+ korytarze i schody, w środę i czwartek odpoczywam, a w piątek latam po mieście i robie wszystkie opłaty ( jakieś 3h poza domem na pieszo) jak chlopaki wróca z pracy to jedziemy na zakupy do marketu... wiec staram sie byc aktywna:-D czas najwyższy by moje maleństwo przyszło na świat bo przy takim tempie to ja niedługo padnę...
ampar- właśnie tak sobie pomyślałam żeby zrobić sobie ekstra gorącą kąpiel...;-)
brydka- ja też juz chce brzdąca na świecie... nawet nie wiesz jak bardzo:tak:

reklama
Ampar - no widzisz jak nie ma to nie ma, a jak sie wali to oknami i drzwiami.
Pewnie jedz zobacz , a moze noz widelec bedzie super.Twoja wymarzona napewno nie , ale warto zobaczyc,

Do góry