reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

No takie właśnie podejście mnie denerwuje ... Nie do Ciebie piję, ale do tych co mówią, że jak włączysz bajkę dziecku toś wyrodna. Kumasz. Moje dziecko dzięki bajkom też nauczyło się godoć.
Spędzam z nim czas, na rysunkach, nauce godonia, ale i bajki są fajne, które edukują.
Magia internetu, telewizji, niestety idziemy z techniką... W każdym razie Ja mam swoje zdanie o tej bajce, ale nikomu nie narzucam - dla wyjaśnienia ;-)

reklama
Hej
Myszavik- wreszcie sie odezwalas. Spotkania sa wiec na pewno sie zalapiesz na jakies;-)
Brydka, Kasia8118- ja nie wiem co jest w tej bajce moj tez by sie tylko gapil i powtarzal to bleblanie:laugh2:
A my jedziemy dzisiaj cosik zakupic i do chatki wieczorkiem pomierzyc pare rzeczy. Juz mi sie w tym domu nawet palcem ruszyc nie chce a w sobote kasia z ferajna i musze im miejsce zrobic;-):-p
Aha my dzisiaj w pizamach. Jest suuuuuuuuuper:-D

No Ja nie w piżamach, ale już po sprzątaniu i zaraz idziemy do lekarza tu. Zapiszę Olka miejsca i idę do Lullaby do przedszkola, przepisać, zobaczę czy się da, mam nadzieję, a jak nie to obok.
Tez się weekendu doczekać nie moge, bo angielskie pacjenta będą i moja Kasiula, więc Angielski wieczór nam się szykuje :-D:-D:-D
No i gdzie jedziesz i po co Amparowa ?

No ja już w domku po zakupach.Mały przysnął jak wchodziliśmy do domu i oby spał 2 godzinki bez marudzenia;-).Ampar3 ja też uwielbiam biegac w piżamie i szlafroku.Nawet zdarza się że mój mnie upomina kiedy w końcu się ubiorę.Pierwsza wstaje z łóżka,a ostatnia się przebieram:-p.Sylwia.m gdzie jesteś?Chyba się nie obraziłaś?Wiesz ja tak wczoraj Ci dokuczałam z nudów.Więc nie pękaj:tak:.Widziałam dzisiaj twojego męża w mojej okolicy,ale on chyba nie chciał mnie widziec:no:

hej dziewczynki...
u mnie w brzuszku sie chyba cos zaczyna ruszać... w nocy spac nie mogłam bo mały cały czas sie wiercił... mogłam spać tylko na lewym boku bo jak chciałam sie położyć na prawym to synuś tak nogę wystawiał, że uleżeć nie mogłam:szok: brzuszek coś mnie pobolewał i nie wiedziałam czy skurcze mam czy to od kopania małego:-D
od rana mnie tak jakoś rwie jak przy okresie... ledwo co ustałam przy zlewie żeby gary pozmywać:baffled: jakby tego było mało to Korba wpadła do łazienki jak poszłam sobie rączki umyć i wygonić jej z tamtąd nie moge... upodobała sobie koleżanke do zabawy w postaci szczotki do kibelka, a jak chce ja złapać zeby zabrać do pokoju to ucieka pod szafke próbując wciągnąć ze sobą szczotke:-D bidna sie z tym męczy od 15 minut, ciekawa jetem kiedy jej sie znudzi:confused:
pogoda do dupy aż sie nic nie chce:wściekła/y:

hejka
U nas tez zimno dzis zalaczylam ogrzewanie.
Sylwia- ty to masz dobrze niedlugo polezysz na sloneczku:-).
a Co do Nocnego ogrodu.- to Szymek lubi patrzec na igla pigla:-D. On taki sam jak moj szymek.:-p Chyba wszystkie dzieci lubia ta bajke.

Kasiu8118- i co wiesz cos o tej salec, ile ma kosztowac?
Mysza- faknie ze sie odezwalas, Czesciej do nas zagladaj.
Nefretete- Ja podkoniec wszystkiego probowalam, szorowalam podlogi , biegalam po schodach , nawet akcja byla:-D, ale nic nie pomoglo czekalam jeszcze tydzien:-p.
A jak dostalam pierwszy skurcz to odrazu wiedzialam ze sie zaczelo. I wtedy dostalam wielkie galy:szok:.

A U mnie Leje, jak z cebra - straszne, ale Olek szykuje się na drzemkę a i zadzwoniłam i do lekarza i do Lullaby więc dobrze, uda mi sie dziś...

Nefretet, Ty już powinnaś urodzić, za długo tu czekamy na babaśka :tak:;-)
Hej Niuńka, Ja też idę " napalić w piecu " :)

My dalej w pizamach. szymonowi w sumie wypada bo spi a ja......... a kto mi cos powie u siebie jestem;-):-D
Wlasnie przyslali mi kolejna chate na jutro do ogladania w bingley:szok:

nefretete- oj bole- to sie szykuj. Mi powiedziano ze jak boli to sie wykap jak sie nasili to znaczy ze to to. jak sie wykapalam i wyszlam z wanny to sie juz z podlogi nie moglam podniesc:tak:
Brydka- no panele jade kupic i farbe i pol litra na sobote:-D
Niunka- ja tez juz od jutra bucham w piecu a w polsce 30 stopni:no:

reklama
Do góry