reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Strasznie zimno!!!! My dzis w nocy dogrzewalismy sie farelka w pokoju.

Kasia8118 - Znalazlam adres tego kulkolandu:
1A Jasper Street, Idle, BD10 8NQ
Jest otwarty od pon do sob od 9.30 do 3.30, a w sobote zamykaja o 12.00

Myszavik - fajnie, ze sie odezwalas, a z babciami tak to jest, moj Kubus tez po powrocie z Pl wraca pulchniejszy :-)

reklama
Kurcze, kichamy strasznie - Ty mnie już na gg podglądasz ;-):-D:-D:-D
Olek na razie rysuje ze mną przy stole, ale kurcze pada i to jest kiepskie, ale ponoć do końca roku mało słońca nas czeka. Anglia

Dzień dobry :-).Witam wszystkie leniuchy i kłamczuchy z rana:-D:-D.Co nowego?Sylwia.m TY mnie do pracy w policji nie wysyłaj bo ja mam już pracę na posterunku i wydaję mi się że dobra w tym jestem bo w ostatnich dniach wykryłam już dwie podglądaczki są nimi Myszavik i Karolina i nikt mi nawet za to nie zapłacił:no::no::-D:-D.A ja tak się staram:tak:.

Kutwa, zapomniałam, 10.oo .... o Ja p..... Moje dziecko znów zobaczyło ten porąbany dobranocny ogród.... Sorki, ale nienawidzę tej bajki przez wielkie N .... walka, z dzieckiem , znowu

reklama
Do góry