reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

O matko i córko, musiałyście tyle natrzepać ?! Ile wczoraj wypiłyście wieczorem , że się od lachonów tu nazwyzywałyście ?! :-D:-D:-D I to, matki, poważne kobity :-D:-D:-D:-D:-D
Sylwia, uważam, a nawet już więcej niż uważam, ale i tak odczuwać skutki tego będę z upływem lat, ale trudno, przeszło się na żywca czyszczenie nogi to i reszte się przeżyje :tak:;-) Dzięki i mów jak Aga ?????
Kasia, chyba new foty na NK wrzcuiałaś ?!
Amparowa, pakuj się, a nie godosz :tak: Nie wiem jak u Was, ale u mnie zimno na maksa.
Morning

reklama
Witam wszystkie mamuski po tak dlugim czasie hehe . Sorki ze tak dlugo milczalam ale czasu nie bylo i neta wiec tak od nie dawna podpatrzylam co tam piszecie zeby was dogonic albo byc przynajmniej w temacie hehe nadgonilam tylko pare stron bo jak bym miala wszystko nadrobic to bym tu siedziala caly dzien albo dwa heheh .co tu pisa heheh bo chyba juz wyszlam z prawy to moze zaczne od tego co tam u mnie no zyje sie jakos leci smutno tak bez was ale napewno bede wpadac do bradford i moze kiedys sie zalapie na wasze spotkanko heheh o ile bedziecie chcialy .widze tez ze was jeszcze wiecej juz nie umiem sie doliczyc ale to dobrze ja tu juz tez poznalam pare mam wiec jest git nadrobie zaleglosci bo powiem wam ze przez pierwszy miesiac bez nata to do glowy tu dostawalam dobrze ze tu mialm swietna pogode to dziennie na spacerkach to jakos mnie luzowalo .kurcze ale sie juz rozpisalam a ja tu pisze ze wyszlam z prawy heheh pewnie nie chce wam sie juz tego czytac :p

Co tu jeszcze moja mala rosnie strasznie pyskata no i powiem wam ze babcie ja utuczyly w Polsce hehe z czego sie ciesze bo teraz ciagle chodzi po domu i mowi ze chce mniam mniam heheh co do mojej chalupy to mieszkam we flacie i nie cierpie tego po glowie mi tu skakaja wszystko slychac co sie dzieje ale juz nie dlugo hehe .

Ampar no gratulacje z mieszkankiem caluski dla Szymcia no i wszystkich dzieciaczkow Sylwia Marcelek sliczny tak sie zmienil po buzce jaki facet dorosly hehe inne dzieciaczki tez cudne Cfcgirl napewno sie spotkamy jak wpadne do bradford dam ci zan o ile bedziesz zainteresowana malenka cudna tak szybko rosnie no ja nie moge patrzcie pare miesiecy mnie nie bylo a te maluszki coraz to sliczniejsze buziaczki dziewczyny milego dzionka jak bede miala chwile a zawsze ja znajde to napisze do was pa bo juz zanudzam heheh :-D

Witam z samego rana, zaraz lecimy do szkoly i troche pogoda nas zawiodla. Dzis nie bede taka wyrodna matka i lepiej dziecko ubiore, niz wczoraj:zawstydzona/y:

Brydka- dzielna mamuska jestes:tak:, dbaj o siebie bo wydaje mi sie, ze masz juz taka pamiatke do konca zycia, wycierpialas sie dziewczyno:szok:

myszavik- Witam to m.in. to ja jestem nowa, milo mi poznac kolejna mamuske z naszych rejonów:-):-):-)

Sylwia.m kłamstwo,nie kłamstwo,ale cały czas jesteś gdzieś na liście lachonów :-D:-D.

Jenyyyyy gdzieś ty mnie znalazła:szok::szok::szok: Może kiedyś ktoś mnie dopisał do listy i nadal na niej jestem, nie mam na to wpływu i jakoś mnie to nie interesuje bo jak do tej pory nikomu to nie przeszkadzało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ty idź do policji pracowac:wściekła/y::wściekła/y: Małpo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::rofl2:
Tak na serio kiedyś jak się bardzo nudziłam dopisałam się do "mam siedzących w domach z dziecmi" ale one produkują dwa miliony postów dziennie więc przestałam to czytac bo nie nadąrzałam:tak:

Myszavik a kim Ty jesteś?????????:-p

myszavik dzień Dobry i witm jako nowa kierowniczka wycieczki, bo widzę, że koleżanki się powykruszały, ale już widziałam Sylwię.M na NK więc ...:-D:-D:-D Ja nowa, no może nie nowa, bo używana, ale witam ;-)

No i u nas zimno, nie wiem jak u Ciebie, więc ubierz Agę cieplusio i daj buziaka od cioci ;-)

a wiesz ze nie pamietam heheh .wiem ze ze mnie laska hehehe po mamie heheh jak moglas mnie nie kojarzyc ;( no szukalam mam z runcorn ale nie ma takiego watku ale poznalam juz pare mam i mowia ze jest ich tu wiecej wiec pewnie cos sie wyknuje hehe :)

reklama
Do góry