reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie,dawno tu mnie nie bylo, a to dlatego ze moja mala sie rozchorowala od soboty i jeszcze nie wyzdrowiala. Wczoraj bylam a nia u lekarza ponoc jakies przeziebienie podobno nie grozne. A zeby bylo weselej to i mnie choroba dopadla od wczoraj. Wiec jestem tak padnieta ze nie mam ochoty na nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kasiek, Laski na spotkaniu ( Ja czekam na fołna od mojego :baffled: ) a i obawiam się, że i mój Olek znowu będzie chory i bardzo bym tego nie chciała, zwłaszcza teraz, więc Ci się nie dziwię:-(

Cześć Dziewczynki
Ampar super że mieszkanko wpadło :-)
Brydka gratuluje sąsiadów... :-D
Agus04 dorosła pannica z tej twojej córci... moja mama mi opowiadała jak poszła ze mną na zakupy przed rozpoczęciem przedszkola... kupiła mi wtedy spódniczke z atłasową wstawką (miałam wtedy 4 lata) i oczywiście już musiałam w niej wracać do domu... wsiadłyśmy do autobusu, usiadłam na kanapie i rozłożyłam na niej sukienke tak, że zajmowałam dwa miejsca :-D po czym zwróciłam sie do mojej mamy:
-no wiesz mamuś teraz to jeszcze problemów ze mną nie masz, zobaczysz jak dorosnę!
szkoda, że nie pamiętam jej miny hahahah

wczoraj byłam u położnej... synus jest w idealnej pozycji do porodu... powiedziała że lada moment ech... mam nadzieje, że ma racje i na dniach sie rozsype. jesli nie to w przyszłym tygodniu mam spotkanie z lekarzem który zadecyduje czy czekać dalej aż dostane skurczy czy wywoływać...:baffled: wolałabym dostać już skurcze bo chce rodzić w wodzie... jeśli za długo sie przeciągnie, bądź bede miała porod wywoływany to o porodzie w wodzie moge zapomnieć :wściekła/y:
a poza tym mam od kilku dni cholernie twardy brzuch bo sie do cholerci od 4 dni załatwić nie moge... przedwczoraj zjadlam kilo winogron i pół kilo jabłek (przeważnie po tym to mnie galancie ruszało) i nic... położna dala mi jakis srodek przeczyszczający... jeden wziełam wczoraj i kolejny dzis rano... i nic... tylko wiatr w domu hula bo okna musiałam pootwierać :-D

ja w domciu, szymus spi.

Brydka- boj sie boj no chyba ze grzeczna bedziesz:tak::-D
Sylwia.m- dzieki za party i zgodnie z prosba: Mieszkania Sylwii sliczne, no naprawde nic dodac nic ujac:-)
Nefretete- no to zycze jak najszybciej skurczy naturalnych:tak:

No to teraz oficjalnie- wzielam mieszkanko w Menston. Troche trzeba je podpicowac i da sie mieszkac;-) Sasiadka z dolu nie za bardzo ale wybredna nie bede - dali to wzielam;-)Sasiadke sie podszlifuje i bedzie jak noweczka:-D
Ide cos zjesc bo glodna z wrazen jestem

ampar super ze masz to mieszkanko kiedy sie wyprowadzacie? Z ktorego housingu dostaliscie?
Kasia 8118 co z ta sala? czy my bedziemy same za nia placic czy dostaniemy dofinansowanie?

No, ale wymigałam się, więc ...:confused::-D Nie nie byłam z dwóch powodów, a jeden to taki, że jutro napewno zapieprzam do lekarza z Olkiem.
Drugi to Kamyk. Nie płakałaś mam nadzieję ;-):-):-D

reklama
Do góry