reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A ja sie pochwale, ze sie wyspalam :-) Wczoraj padlam po 19 z mlodym i dzis rano obudzil mnie przed 7.

A z tymi szkolami to nie zarty dziewczyny. Jak chcecie, zeby Wasze dziecko chodzilo do jakiejs konkretnej to trzeba jak najwczesniej zapisac. My Kube zapisalismy jak mial roczek, po wizycie HV, ktora byla bardzo zdziwiona, ze jeszcze tego nie zrobilam. I sie udalo, chodzi do tej, do ktorej chcielismy pomimo, ze juz tam nie mieszkamy. :-)

reklama
Niuńka będę jeszcze ja:-D:laugh2::-D:laugh2:

Będzie Niuńka, Kasia.j, 4muchy, Kasia8118, Doris, Ampar, no i nie wiem czy Monika i Veronika będzie:-)

Noooo, to ja czekam:-)

Widze, ze wszystkie mamuski gdzies wyruszaja, udanego spotkanka zycze:-):-):-).
Kasia.j- to prawda z tymi szkolami, niby tyle ich jest ale do dobrej szkoly sie dostac to trzeba papiery skladac duzo wczesniej, i zawsze angielskie dzieci jakby mialy pierwszenstwo. przynajmniej ja takie odnosze wrazenie:crazy:.

Moja dzisiaj poszla pierwszy dzien i jak ubrala mundurek to tak jakos powaznie wygladala. Juz sie odzwyczailam od tych szarych ubranek:no:, zreszta postaram sie wstawic fotke moze mi sie uda:laugh2:

Sylwia, ślicznie Aga wygląda :tak::tak::tak: powodzonka pierwszego dnia

Marta ogląda mieszkanie, był u mnie Stu i mówił, że jest na górze i ponoć ładne, czyli wyżej niż Ja. Ciekawe, czy weźmie

Monik Ty wracaj ( tak wiem, w kółko tak mogę )

reklama
Kochanie, troszkę poważnie, ale w końcu Aga ma już 5 latek :tak::-)
Super, a na bank da radę, co już śledzę ;-)
A Amparowej to Ja się boję :-D:-D:-D Nie no cieszę się, że je dostała

Do góry