reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Amprowa, mnie doszlifowywać nie musisz, Ja mam odpowiedni szlif, ale zobaczymy sąsiadko, nade mną centralnie nie będziesz :-D Nad szaloną włoszką.
Kasia, staraj się tu, będziecie obok;-)

reklama
Oleska- ten housing to jakis wynalazek spod manchesteru jest nazywa sie equityhousing. Ja tam nie bylam zapisana tylko u brydki wspomnialam przez telefon gosciowi ze bylabym zainteresowana i kazal wyslac aplikacje
Kasia8118- wspolczuje z powodu nieusniecia i niezjedzenia :-(
Brydka- jak tam Kamil po rozmowie? a zakupki zrobione?

To ty dobra jesteś ciotka, ja się z dupcią Olka męczę, coś mu się zrobiło strasznie czerwone i płacze jak się załatwia, nasmarowałam i zasnął mi niedawno, ale płakał tak, że iść do łazienki nie mógł a ja z nim...

Marta u Mnie leje jak siemasz Wiktor... Nie pojechałam, bo Kamyk mi powiedział, żeby Kamyka mógł przedstawić ma napisać porządne Cv bo to poważna firma i dopiero dgo umówi, ale jak przeczytałam mejla Ja potem to się załamałam, bo wymagania ma, ale za taka kasę. No i powiedział Kamilowi, że na spotkanie z klientem podjedzie, jak zrobi Cv.
Kamyk napisał dobrze, ale dobra, jak tylko wróci musi dosłać szybko. A zimno strasznie :-(
Marta kiedy się wprowadzacie, Artek wymyślił ?

No wreszcie skończyłam sprzątac po tej ferajnie łobuzów i bałaganiarzy:szok:;-):-p:rofl2:
Żartuję oczywiście:tak: Sprzątanie zajęło mi jakieś 10 minut więc spoko, nie namęczyłam się. Dałam Marcelkowi obiad i połozyłam go spac i sama razem z nim. Niedawno wstaliśmy:-)

No i bierze mnie jakies przeziębienie:-( Boli mnie głowa, gardło i nos mam zapchany:-( Najchętniej to palnęłabym sobie w łeb:crazy:

Ampar, Niuńka mocno zmokłyście??? Wytrzeźwiałyście już wogole???:-p

Brydka żebys Ty widziała jak Ampar tu rozpaczała:szok: Mówiła mieszkanie spoko, ale sąsiedzctwo:szok::no::rofl2:

Kasia.j Tobie chyba wypadł bodziak z torby:-) Znalazłam na podłodze czerwony z polską flagą:tak: Przymierzałam juz dla Marcelka i pasuje jak ulał więc dziekujemy bardzo;-):-p

reklama
Do góry