reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m- trzezwa to ja nie jestem ale zmoklam nieziemsko. A skoro tylko 10min sprzatalas to ja robie imprezke tuz po remoncie i wcale sie nie boje;-):-)

Nie Oleśka, nie mają na bank :-(
Sylwia, zawsze może powiedzieć " Nie " :crazy::-D:-D:-D:-D Narzekała na mnie, no bo ja ostatnio taka do narzekania jestem. chyba przez te skurcze sie małpa zrobiłam, ale cóż... Fajnie, że narzekała, coś się działo

Amparowa, obsmarowłaś mnie :crazy:
:-D:-D:-D:-D:-D

No nie do końca, mam nogę po wypadku, po 4 operacjach i zagrożeniu amputacją, a rozwaliłam się 4 lata temu, no i mam zakrzepicę żył głębokich, leki na poropowicę i staje mi serce raz, na rok na sekundę, ale ogólnie poród przeżyłam, gorzej jest z długim chodzeniem... oprócz tego 12 blizn zdobiących całą moją nogę - od taka piękna historia Brydki maratończyka, co za własnym dzieckiem biec nie może

reklama
Maciulek po drodze do domu zasnal, przenioslam go do lozeczka i spal do teraz. Pochlonal moja zupke, ze az mi sie chce gotowac. W koncu jeden co chetnie je moje dania ;-)

Ampar - nie wzielas swojej pelerynki w taka pogode?

Sylwia - dobrze, ze sie przyznalas, bo w zyciu bym sie nie domyslila, ze to u Ciebie posialam :-) dzieki

Brydka - sporo przeszlas :-( ale humorek Cie nie opuszcza :tak:

Do góry