reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hejka- ja wogole nie kojarze gdzie to jest na Bd3. Ciekawe o jaka kase chodzi:confused:

Sylwia- i tak bym ciasta nie przywiozla:-p, no chyba ze lubisz zakalce:-DMoze jutro bede zobacze jak maly.

Mi Szymon dzis padl o 20 , bo mial tylko jedna drzemke w ciagu dnia. Fajnie miec tak wieczor dla siebie, mam nadzieje ze sie przestawi na jedna drzemkie i bedzie chodzil spac o 20.

Dzien dobry . Ja to chyba po raz drugi jestem pierwasza na BB. :tak::-).
Dzis podudka o 7.15 , synek sie wyspal i koniec. A ja nie.

Sylwia- ja bede.Tylko ze bez ciasta. :-pBo ma dwie lewe rece. Ale za to kubek wezme napewno:-D:-D:-D:-p.

Brydka- i co jedziesz?Ja bede na inter ok 11.30.

Ampar- a ty bedziesz na inter pod windami?

Napiszę do niej zaraz, może już wstało królestwo Tudorów...
No jak Sylwia nakupowała tyle kubków, to chyba jeden wykorzystam;-):-)
Napiszę do Marty, bo jak ona jedzie do mnie, tu, to potem razem byśmy pojechały, ale nie napisała waćpanna, o której się ze Stuartem umówiła:baffled::confused:
W każdym razie Ja jeszcze ograniam. Pobudkę miałam dość miłą, bo buziakiem, a o salę to zapytam jak się spotkamy...
Hej Niuńka

Ja odpadam, sorka, Sylwia, wynagrodzę Ci to jakoś, ale mamy spotkanie w Leeds Kamyka i bierze half Daya na dziś, no i zajedziemy do Ikeii bo Olek nie ma stolika i Ja cierpię bo nie ma przy czym jeść, więc go wykorzystam, więc wybacz kochanie.

reklama
Do góry