reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Dziewczynki:-)
Szwagier z dziewczyną u nas są więc nie mam kiedy do komputera dojsc:-(

Miałam badania dzisiaj, które potwierdziły poronienie:-:)-( Którego się zresztą spodziewałam już bo od wczoraj to leciiiiiiiiii że hej:-(

Przeczytałam wszystko co napisałyście ale nie chce mi się odpisywac:zawstydzona/y: Wybaczcie:zawstydzona/y:

reklama
Hej Kasia8118 to mozemy sie wybrac w piatek mi to bez roznicy
Dajcie znac jaki wam dzien pasuje to sie wybierzemy bo kulkoland to w sumie chyba dobra opcja na ta pogode;-)

Sylwia m hej Sylwus tak mi przykro trzymaj sie kobitko!!!

przykro mi Sylwia bo doskonale wiem co to znaczy ,byłam w podobnej sytuacji i to nie raz ,trzymaj się Kochanie i jak byś chciała pogadać to jestem do dyspozycji.

Sylwia - mialam taka nadzieje, ze bedzie dobrze...... :-(

Znowu mam szkodniki w domu :angry: Wyzarly pol chleba w nocy. Pewnie szybko nie wyjda, tradycyjna pulapka i trutka odpada, wiec mam pytanie do tej co pisala o tych pulapkach dzwiekowych na myszy. Gdzie mozna je dostac i jak sie nazywaja?

Kasia ja taką pułapkę kupowałam w sklepie ,nad małym BM , weelkinson -chyba tak aczkolwiek nie wiem czy tak się pisze ,na półce z trutkami, jest napisane elektryczna pułapka i są dwie wersje jedna szt,albo na dom 2-3 szt

Hejka
Kasiu8118- to co jutro, a moze byc tak popoludniu.? 2-3.?
Bo mi 11-12 szymek spi.
Kasiu25- fajnie masz z ta praca w weekendy, ja na jobcenter siedze codziennie, Ale do shiply sie udam.dzieki. Noa my od basenu mieszkamy 2 minutki.Tez tam bywamy.
Kasiu.j- te myszki to chyba tresowane ze nie chca sie zlapac. my na poprzednim mieszkaniu mielismy taka mala i gonilismy ja caly dzien az wkoncu moj maz superman ja dorwal:-DAle jaka akcja z nia byla.Szokk:szok:
Sylwia - jestes usprawiedliwiona. Trzymkaj sie kochana.

reklama
Monika - dzieki za info, mam nadzieje, ze jutro sie obkupie

Niunka - moze pozycze Twojego meza, jak on taki superman ;-) moj to konstruuje pulapki (niestety tylko inzynier z niego) ale zadna mysza sie nie chce nabrac :-D bardzo to przezywa

Do góry