reklama
Agus04
Fanka BB :)
Kasiek25- ja troche zacofana jestem, witam nowa mamusie na forum, coraz nas wiecej. Zgadzam sie co do tych sierpniówek moja jest baaaaardzo glosna i do tego maly nerwusek.
Kasiek83- dzieki serdeczne, potem sobie sprawdze rynair, jak to wyglada cenowo, bo jak porównywalam ceny z Londynu do Szczecina i z East Midlands do Berlina to zawsze bylo drozej do Polski, zobaczymy jak to bedzie tutaj;-)
Kasiek83- dzieki serdeczne, potem sobie sprawdze rynair, jak to wyglada cenowo, bo jak porównywalam ceny z Londynu do Szczecina i z East Midlands do Berlina to zawsze bylo drozej do Polski, zobaczymy jak to bedzie tutaj;-)
Czesc wszystkim,
U mnie pobudka dzis o 6 Maciek mi sie przestawia na wczesniejsze wstawanie, a bylo tak dobrze, bo sypial do 8. Chyba bede z kurami chodzic spac.
Kasiek25 - a na jakie basen chodzicie? My tez wczoraj bylismy na basenie. Wybralismy sie do Shipley, bo tam sa fajne szatnie przystosowane dla maluszkow.
niunka - teraz zaczyna Ci sie taki okres, wymuszania wszystkiego, grunt to sie nie poddawac
Agus04 - wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki z okazji 5 urodzin
U mnie pobudka dzis o 6 Maciek mi sie przestawia na wczesniejsze wstawanie, a bylo tak dobrze, bo sypial do 8. Chyba bede z kurami chodzic spac.
Kasiek25 - a na jakie basen chodzicie? My tez wczoraj bylismy na basenie. Wybralismy sie do Shipley, bo tam sa fajne szatnie przystosowane dla maluszkow.
niunka - teraz zaczyna Ci sie taki okres, wymuszania wszystkiego, grunt to sie nie poddawac
Agus04 - wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki z okazji 5 urodzin
Ostatnia edycja:
kasia8118
Czesc dziewczynki:-).Ale lipna pogoda wstawac się nie chce człowiekowi w taką pogodę.Dzisiaj spałam tylko z synkiem bo tata jak zobaczył małego w naszym łóżku z dwoma samochodami to podziękował i uciekł do pokoju obok.Co tu dzisiaj robic?
kasia8118
AgusO4 Wszystkiego najlepszego dla twojej córeczki.Dużo zdrówka i radości każdego dnia.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc dziewczyny
Ta podoga mnie dobija - ciagle chce mi sie spac a i Szymek marudny.
Kasiek83-kasiu 25- no chyba macie racje z tym sierpniem. Moje drugie dzieciatko napewno nie bedzie z sierpnia
Kasia25- a ty z jakiego bd jestes? bo ja z bd10. Tez szukam teraz pracy do 16 godzin tyg. Sprzatania , ale jakos ciezko. Nikt do mnie nie oddzwania A mam rozdane pelno tel. do roznych pracodawcow.
Kasiu83- Szymek nie tupa , kladzie sie na podlodze i placze , placze i jeszcze raz placze. Ma tez takie cos ze krzyczy przynajmiej tak to wyglada , zaciska zeby jak sie denerwuje i takie tam.
Kasiu.j- dzieki , ale chyba bedzie ciezko to przetrwac. chcialabym zeby bylo jak najlepiej zeby zaczol sie sluchac , ale to chyba jeszcze za szybko . Przeciez on jeszcze nic nie rozumie. No poza slowem ,,nie wolno,,
Kasiek8118 - moge wpasc do ciebie jutro? Tak 13-14
Sylwia- co tam u ciebie i Doroty?
Aska - to co bedziesz w sobote?
Ta podoga mnie dobija - ciagle chce mi sie spac a i Szymek marudny.
Kasiek83-kasiu 25- no chyba macie racje z tym sierpniem. Moje drugie dzieciatko napewno nie bedzie z sierpnia
Kasia25- a ty z jakiego bd jestes? bo ja z bd10. Tez szukam teraz pracy do 16 godzin tyg. Sprzatania , ale jakos ciezko. Nikt do mnie nie oddzwania A mam rozdane pelno tel. do roznych pracodawcow.
Kasiu83- Szymek nie tupa , kladzie sie na podlodze i placze , placze i jeszcze raz placze. Ma tez takie cos ze krzyczy przynajmiej tak to wyglada , zaciska zeby jak sie denerwuje i takie tam.
Kasiu.j- dzieki , ale chyba bedzie ciezko to przetrwac. chcialabym zeby bylo jak najlepiej zeby zaczol sie sluchac , ale to chyba jeszcze za szybko . Przeciez on jeszcze nic nie rozumie. No poza slowem ,,nie wolno,,
Kasiek8118 - moge wpasc do ciebie jutro? Tak 13-14
Sylwia- co tam u ciebie i Doroty?
Aska - to co bedziesz w sobote?
Agus04
Dziewczyny dzieki wielkie za zyczenia, a to caluski od Aguski
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Najlepsze zyczonka dla malej ksiezniczki:-)(no juz duzej)
Sliczne buziaczki
Sliczne buziaczki
kasia8118
Niunka jeżeli chodzi o mnie to wolę wcześniej bo mój mały często kładzie się spac około 13.Może pasuje Ci 11 lub 12?
reklama
kasia8118
Dziewczyny jeżeli mam byc szczera to wydaje mi się że to taki okres że maluchy dają wam w kosc i to chyba nie ma znaczenia że są akurat z sierpnia.Mój jest z grudnia i też daje mi w kosc,ale muszę powiedziec że robi się z dnia na dzień bardziej kumaty i nie jest już tak zle bywało dużo gorzej:-).
Podziel się: