reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 ja tez nie kumam ten ich system jest dziwny nie mam pojecia od czego to zalezy.
To fajnie jakby bylo jakies spotkanie , piszcie kiedy.
7e2480db72.png

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek25- ja troche zacofana jestem, witam nowa mamusie na forum, coraz nas wiecej:-D:-D. Zgadzam sie co do tych sierpniówek moja jest baaaaardzo glosna i do tego maly nerwusek:-D.

Kasiek83- dzieki serdeczne, potem sobie sprawdze rynair, jak to wyglada cenowo, bo jak porównywalam ceny z Londynu do Szczecina i z East Midlands do Berlina to zawsze bylo drozej do Polski, zobaczymy jak to bedzie tutaj;-)

Czesc wszystkim,

U mnie pobudka dzis o 6 :szok: Maciek mi sie przestawia na wczesniejsze wstawanie, a bylo tak dobrze, bo sypial do 8. Chyba bede z kurami chodzic spac.

Kasiek25 - a na jakie basen chodzicie? My tez wczoraj bylismy na basenie. Wybralismy sie do Shipley, bo tam sa fajne szatnie przystosowane dla maluszkow.

niunka - teraz zaczyna Ci sie taki okres, wymuszania wszystkiego, grunt to sie nie poddawac

Agus04 - wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki z okazji 5 urodzin
urodziny8.gif

urodziny8.gif

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-).Ale lipna pogoda wstawac się nie chce człowiekowi w taką pogodę.Dzisiaj spałam tylko z synkiem bo tata jak zobaczył małego w naszym łóżku z dwoma samochodami to podziękował i uciekł do pokoju obok.Co tu dzisiaj robic?:confused:

czesc dziewczyny
Ta podoga mnie dobija - ciagle chce mi sie spac a i Szymek marudny.
Kasiek83-kasiu 25- no chyba macie racje z tym sierpniem. Moje drugie dzieciatko napewno nie bedzie z sierpnia:-D
Kasia25- a ty z jakiego bd jestes? bo ja z bd10. Tez szukam teraz pracy do 16 godzin tyg. Sprzatania , ale jakos ciezko. Nikt do mnie nie oddzwania:wściekła/y: A mam rozdane pelno tel. do roznych pracodawcow.
Kasiu83- Szymek nie tupa , kladzie sie na podlodze i placze , placze i jeszcze raz placze. Ma tez takie cos ze krzyczy przynajmiej tak to wyglada , zaciska zeby jak sie denerwuje i takie tam.

Kasiu.j- dzieki , ale chyba bedzie ciezko to przetrwac. chcialabym zeby bylo jak najlepiej zeby zaczol sie sluchac , ale to chyba jeszcze za szybko . Przeciez on jeszcze nic nie rozumie. No poza slowem ,,nie wolno,,:-D

Kasiek8118 - moge wpasc do ciebie jutro? Tak 13-14

Sylwia- co tam u ciebie i Doroty?
Aska - to co bedziesz w sobote?

reklama
Dziewczyny jeżeli mam byc szczera to wydaje mi się że to taki okres że maluchy dają wam w kosc i to chyba nie ma znaczenia że są akurat z sierpnia.Mój jest z grudnia i też daje mi w kosc,ale muszę powiedziec że robi się z dnia na dzień bardziej kumaty i nie jest już tak zle bywało dużo gorzej:-).

Do góry