reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 - dostalam tylko przeciwbolowe :-( bo niby uszy sa ok, a ona nie wie od czego mnie to moze bolec, wlasnie szukam jakiegos dentysty, bo ostatnio zeby mam wrazliwe na cieple i zimne posilki, moze to od tego
Jest ktoras zapisana tu do dentysty? Podobno sa odlegle terminy wizyt :-(

reklama
:tak:Hej kochane wiec to jest adres do kulkolandu oni ta maja oplate niestety az 3.50 funty( bo sa teraz wakacje) sesja trwa 2 godziny ale babka mi powiedziala ze nikogo nie wyzucaja jak minie 2 godziny :-D
Jesli zdazymy przyjsc przed 10.30 czyli tak o 10 to dzieci dostana tosta i squasha do picia ale oni daja to tylko do 10.30.
Tu jest ich stronka mozecie sobie poogladac zdjatka w galerii i mniej wiecej zobaczyc jak to wyglada
http://funsterschildrensplay.com/news.html
Jak za drogo to moze ktos zna inne tansze miejsce ja jestem otwarta na zmiany
Dla mnie moze byc i czwartek i piatek.​
FUNSTERS CHILDRENS PLAY
Harry Street Dudley Hill Bradford BD4 9PH
West Yorkshire
Telephone 01274 685556

Kasiu.j nie wiem czy terminy są odległe,ale wiem że jest problem żeby ogólnie znalesc przychodnie w swojej okolicy która Ciebie zapisze jako swojego pacjenta.Mój mąż objechały wszystkie u nas na dzielnicy i nigdzie nie chcieli założyc mu kartoteki bo niby nie mają miejsc.Stwierdzili że mają ful.Więc trzeba czekac jak ktoś umrze lub zmieni przychodnie żeby było wolne miejsce.Dobre co:laugh2:?

O tym w Wekfield slyszalam, i podobno tez w Leeds jest jakis bardzo dobry. Musze go namierzyc.
Ale rok czekac do dentysty to szok.

Oleska - fajny ten kulkoland, ze zdjec wydaje mi sie, ze lepszy niz ten w Shipley, wiecej atrakcji dla maluchow. Przed 10.30 to ja nie zdarze, bo moj Maciek wtedy spi, ale standardowo moge byc 11.30 - 12.00.
A wiesz juz moze, czy bedziesz miala synka czy coreczke?

cze dziewczyny ja tez sie dzis nie wyspalam, malutka dzis mi szaleje od rana za kotem. niedawno zesmy se go sprawili bo tez mielismy gosci na czterech lapkach i nic nie pomagalo. odkad mamy kota to poki co jest cisza. Widze ze jakies spotkanie sie szykuje ja bym chetnie poszla, tylko kiedy i o jakiej porze i to w tym kulkolandzie, my jeszcze nie byli w czyms takim. Piszcie kiedy. KasiaJ a gdzie w shipley jest kulkoladn?

Ostatnia edycja:
Czesc, widze ze spotkanko sie szykuje, wiec juz tradycyjnie zycze Wam slicznej pogody, moze kiedys sie wybiore ale dla nas to bedzie cala wyprawa:-):-).
Dzieki wielkie jeszcze raz za zyczonka dla Aguski!!!!
Udanego dnia zycze i zajze jeszcze po poludniu poczytac co tam u Was:-D

hej dziewczyny
internet mi nawala i wlacza sie tylko chwilami , ale mam nerwa przez to. moj maly tez dzis od rana pokazuje humorki ;/
Syliwa jestesmy wszytskie myslami razem z Toba
Dziewczyny kiedy te spotkanie w kulkolandzie? bo to jest rzut beretem ode mnie i jak nie bedzie padac i Michal troszke wyzdrowieje to podejde. nie chce zeby tam pozarazal polowe dzieci :-(
Kasia j o tym dentysie to chyba mozesz zapomniec :rofl2: czeka sie naprawde baaaaardzo dlugo. ale jak cie boli baaardzo mocno to musza cie przyjac
A co sie dzieje z Karolina i Cfc nadal sa w Polsce?
Niunka ja tez poszukuje jakiejs pracy na weekendy tylko ze ja mam ten problem ze moj maz pracuje w 2 weekendy w miesiacu i nie mam komu zostawic malego. ale cos wymysle.
Za dwa tygodnie przyjezdza moja mama na miesiac do nas i ja pozniej jade z nia do PL bo znowu mam wesele i to kurcze swiadkuje na nim :-)
zycze milego pochmurnego dzionka :)

reklama
Do góry